|
|
|
|
It is currently 03 Feb 2025, 23:37
|
Author |
Message |
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
Нешто не ви е јасно? Еве... (не најдов посоодветен топик) The Lord of the Rings Mythology Explained: http://youtu.be/YxgsxaFWWHQ
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them
|
20 Dec 2014, 16:00 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
-Убав! Тоа што очекував тоа и добив, додуше очекував дека поише последниот фајт ќе се сведе буквално на пет армии, ама ете ќе преболиме дека се сведе на битка од пет луѓе. Мене у суштина Леголас ми е многу кул лик и сакам да го глеам, причата ја претпосатував (иако книгата не ми е читана, стварно не знам зошто?!?) ама тоа е, мораше малку драма, на џуџињата им удри слава у глава, дојдоа тоа орките пошо нели непријатели, се тегнеа малку, држ недај и после имаше убаво за око табачина и тоа е тоа. У глобала два и пол саати чиста забава.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
09 Jan 2015, 21:49 |
|
|