|
|
It is currently 30 Dec 2024, 16:52
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
The 69th Annual Golden Globe Awards 2012
Author |
Message |
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
::
|
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
16 Jan 2012, 17:27 |
|
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
Taman, koj nesto ne stignal da gleda od ponovive filmovi - eve mu potsetnik. A dodeluvanjevo ke se gleda najmnogu radi Riki Tuku Tetoec, od komentarot tvoj za Hugo i The Artist, zakluciv deka gi imas gledano, a torenti za niv posledno barav pred edna nedela i nemase (osven kino snimka pretpostavuvam). Da ne se pojavija bas denovive na ok kvalitet ili na kino snimka moze gi gledase?
|
16 Jan 2012, 23:41 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
samo sto izgleav.....za razlika od minatata godina ovaa godina eksli se pokaza zosto ricky gervais e komicar....odlicen humor...all the time......seth rogen mi ja odbeleza vecerta, iznenadno na vtoro mesto e MADONNA, na treto george clooney....tipot e godfather u holivud....se okolu nego se vrti and he knows it...odlicno obleceni, odlicen izbor na filmovi, EPTEN MI E MILO STO NISTO neam gleano od toa taka da denovive najverovatno ke se stavam...u sekoj slucaj must see show....nekoi delovi normalno ke gi skokate, ali vredi
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
17 Jan 2012, 02:13 |
|
|
fichot
Пензиониран Мрчатор
Joined: 26 Jan 2009, 00:31 Posts: 3222 Location: Skopje, 1712AD
|
50/50 nominiran u komedija? bog da cuva. kaj ojde sveto... ali ke se razglea listava definitivno...
|
17 Jan 2012, 02:42 |
|
|
aquafortune
Ултимејт Резервист
|
Мене оваа година послаб ми беше Рики од претходната, стегнат, шознам ко да му забраниле да јаде гомна претерано. А и Мадона му се нафура. Чудно ми е како то ГOT не доби награда него Хоумленд или као се викаше. Се израдуав за Џои, Мет де.
|
17 Jan 2012, 23:00 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
da i mene mi bese cudno sto homeland zema nagrada
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
18 Jan 2012, 03:38 |
|
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Чудно? Вие сте ја гледале серијата? Плус, GoT немаше никакви шанси да победи, да бидеме реални - не дека не е добра серија, напротив, туку ради жанрот - fantasy серија никогаш не победила на вакво нешто. Плус, никој не може да ме убеди дека глумата, градењето ликови, па и тензијата во GoT (или некоја од другите номинирани серии) е подобра од онаа во Homeland.
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
18 Jan 2012, 17:49 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
mn jasno ali ja idev CISTO na osnova: KULTNOST kaj rajata....a tuka GOT tepa do jaja.....potocno ja ne gi gleam ni ednata ni drugata...ali mislev deka got ke zeme
|
18 Jan 2012, 21:08 |
|
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Зависи за која раја мислиш Ако одлучуваа гиковите, да, ама овие се од здружението на странски новинари
|
19 Jan 2012, 00:00 |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|