It is currently 24 Mar 2017, 18:55Reply to topic  [ 2113 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85
Стрип книжарница Бункер - Скопје 
Author Message
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Време е за...

Image


12 Dec 2016, 16:40
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Да кажеме збор, два, за новогодишните попусти :)
Попустите важат за сите изданија кои ги набавуваме директно, како и за играчките. Кај некои изданија намалението оди и до 60%, но сепак најголемиот број на изданија се со 15-25% попуст. Наскоро ќе почнеме да објавуваме подетални информации.
Доколку ве интересира нешто конкретно, слободно контактирајте не :) Сите изданија веднаш можете да ги набавите по намалени цени.


13 Dec 2016, 14:33
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Image


14 Dec 2016, 14:45
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Нови изданија од Дарквуд за кои важат промотивни попусти ;)

Image


19 Dec 2016, 14:36
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Весели четвртак

Image


19 Dec 2016, 16:29
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Фибра ;)

Image


19 Dec 2016, 16:50
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Rosencrantz- распродажба :)

Распродажба на тврдо и меко укоричени албуми, од 89 до 229 ден.

Image


19 Dec 2016, 17:15
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Ако сте ја пропуштиле увертирата на новата Дилан едиција „Планета мртвих“, имате можност бесплатно во Бункер да го добиете новиот број на стрип магазинот „Bzzzz!“.
Покрај целосната епизода „Збогум Гручо“ во него можете да најдете и низа други интересни информации од светот на стрипот, како на пример, интервјуто со авторот на новиот Талични Том, Матје Боном.

Image
Image


20 Dec 2016, 18:56
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 09:57
Posts: 16689
Reply with quote
^ Хехехе, со магичниот збор „бесплатно“ - дури и мене ме придобивате! :) :) :)
Сега дури и јас ќе морам да поминам до Бункер! :D

_________________
3 работи за успех во животот:
1. Биди позитивен.
2. Никогаш не кажувај се што знаеш.


20 Dec 2016, 19:40
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Image


17 Jan 2017, 16:42
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Време е за нови стрипови :)

Нарачки за изданијата на Дарквуд, Весели Четвртак, Луденс, Фибра, Либелус, Букглоуб, Стрип Агент, Феникс Прес, Макондо, Комико, Бесна Кобила, Систем Комикс, Модести Стрипови, Тино и останатите, примаме до недела, 12.02.2017.


06 Feb 2017, 20:14
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Поради непредвиденини околности (читај: празници во Србија :) ), рокот за нарачки за новата тура се продолжува до петок, 17.02.2016.


13 Feb 2017, 13:05
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 28 Jul 2011, 20:44
Posts: 327
Reply with quote
Неделна акција со траење до 18.02.2017:

1. Esteban - редовна цена: 2090 ден. Акциска цена:1590 ден.,

Image
Привју:
http://www.fibra.hr/preview/EstebanPreview.pdf

2. Zaboravljeni robovi Tromelina - редовна цена: 1390 ден. Акциска цена: 990 ден.,

Image
Привју:
http://www.fibra.hr/preview/TromelinPreview.pdf

3. Ćao, đaci! - редовна цена: 1190ден. Акциска цена: 890 ден..
Ограничени количества.

Image
Привју:
http://www.fibra.hr/preview/CaoDaciPreview.pdf


14 Feb 2017, 15:24
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2113 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to: