|
|
It is currently 23 Jan 2025, 21:55
|
Кафе-дружење-стрип-муабети-пиво-локање
Author |
Message |
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ ејм фор д бушес!
|
09 Dec 2011, 08:26 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
Joined: 25 Jan 2009, 16:02 Posts: 2649 Location: Skopje, Makedonija
::
|
Bi trebalo i jas da dojdam, posle 17h negde, ne me zemajte za zbor posto petok e, taka da nisto ne e sigurno. Tuku, ako doagja Lasko ili Tomi, da kaze nekoj od niv, dali da go nosam toa stripceto od Dare so posveta sto e za Lasko... I Dilan Dogot za Konan Makedon ako doagja, ili brat mu seedno... kazete navreme do 16h, da ne gi mknam za dzabe.
_________________http://temnik.blogspot.com/http://nikotem.deviantart.com -------------------------------- A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.St. Francis
|
09 Dec 2011, 09:11 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
da deneska ke ideme u strk poso drug pat ne ideme...prethodniot pat bevme koga "sefot" dojde (na sto sef ne znam, ne mi dava plata za da mi bide sef) i od togas pa navamu nikako...se razbira ke se dojde i nakaj ohrid u idnina pa ako ne bidam precekan vaka:
ke bide TOP poso posle ke se ubijam od serenje za ohrigjani i kakvi losi domakini se....jesus h fucking christ
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
09 Dec 2011, 10:21 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
09 Dec 2011, 10:23 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
razgleaj meskov...edna strana ponazad e...ne e mnogu za ova zborev viewtopic.php?p=113467#p113467
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
09 Dec 2011, 10:26 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Видов јас што е и како е и затоа прашав што е работава. Ама ај сеа да не образлагаме многу, ќе кажам само едно дека луѓево од Охрид ми се добри другари и дека се одлични домаќини и многу фер луѓе. И јас лично ги почитувам многу.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
09 Dec 2011, 10:33 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
|
епа лесно е да се пецка, а никој не сака да биде пецкан
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
09 Dec 2011, 10:38 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
hah i so ima veze sea tvojot respect so toa? ja licno nekam da bidam peckan/rugan etc poso ne sum zasluzil i sure as fuck nema da prekutam...i od moe ime i od skopskata ekipa koi mi se dobri drugari i se odlicni domakini i mn fer lugje...respect ofc
|
09 Dec 2011, 10:42 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Не гледам дека не сакаат да бидат пецкани, како и да е отиде муабетов у друга насока, така да се воздржувам од понатамошни комнетари.
|
09 Dec 2011, 10:42 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
|
09 Dec 2011, 10:43 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
Комик, и на тебе ЖОЛТ КАРТОН. Повторно мешање баби и жаби! (А тек концептот Скопјани, Охриѓани, Битолчани, Марсовци, Џедаи.... инстант спобудалувам!!!)
Ако ти треба дополнително објаснување:
Немојте да ме разберете погрешно, но тука сечие мислење е правилно и сечие мислење тука се почитува!!!!
ОВА ЗА СИТЕ ВАЖИ: Сега ќе Ве замолам малку да размислите пред да флејмирате нешто и сами да ги едитирате своите постови....глупо е јас да чепкам туѓи постови (или да бидам прецизен - ВООПШТО НЕ САКАМ ДА ЧЕПКАМ). /Едит: Раста, и тебе ли да ти пишувам минус?
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
09 Dec 2011, 10:46 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
Сакам
|
09 Dec 2011, 10:55 |
|
|
Darbog Darkmore
Магус Регуларус
Joined: 24 Jan 2009, 21:06 Posts: 1308 Location: Vinica,Makedonija
|
Brakja, ajde da ziveeme slozno
|
09 Dec 2011, 10:58 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
kako sto bi rekol Hank Moody: "What? I'm the asshole. Just because I say what's on everybody's mind?" mn dobro kontam thank you very much.....The Geek is out...se gleame na pivo denes, ve neam videno od minatata godina -.-
|
09 Dec 2011, 11:11 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Dechki aj ne drapajte madinja. Skaj majtap praj.....seriozno nekoj gi sfakja muabetite so gradojte?
Batalete to glupostite-i se glejme vo 4,so ili bes aparat.
A da,znam eden so ke masturbira na muabetov,pa cestitki do site nas sho mu go ovozmozhifne toa zadovolstvo....
Si ju madrfakrs-Keni Paurs
_________________ ејм фор д бушес!
|
09 Dec 2011, 11:15 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
а него не го каниш??
|
09 Dec 2011, 11:17 |
|
|
Nesomai
Пензиониран Мрчатор
|
Predlagam rivajval na duel (tepanje so sfitkan strip po svoj izbor) koga zborovite ke ja preminat nepreminlivata granicata. Da ostanime dzentlemeni jbga.
_________________ "Тој шо бара - ќе си го најди."
|
09 Dec 2011, 11:22 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
Шо се стори овде? Летаат муабети, жути картони, погрешно сфатени зезанции... и предлог тепачка сас стрипој од Несомаи Само да не се користат хардковери Е сега, ако ние вака пречекуваме луѓе у Скопјето, карајки се меѓусебе, е*ати селото е*ати марифетите (по она народната ). А ако некој "боцка" на тема која е осетлива, треба да престане ВЕДНАШ оти ќе му искубам ушите Крале, еве сам си клавам жути картон, така тебе ти останува да о напраиш црвен.
_________________ што се мора не е тешко
|
09 Dec 2011, 11:54 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
09 Dec 2011, 12:10 |
|
|
Nesomai
Пензиониран Мрчатор
|
Kazano kako prav dzentlemen!
_________________ "Тој шо бара - ќе си го најди."
|
09 Dec 2011, 12:12 |
|
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
|
09 Dec 2011, 12:13 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Двојни аршини ама ај...
|
09 Dec 2011, 12:54 |
|
|
Skywalker
|
Comic Geek, што се однесува до Охриѓаните (бидејќи во твојот коментар го спомена тој град), пред да одиш таму, би било добро да го погледнеш ова кратко (превентивно) видео: Шегата е половина здравје, како што некој рекол. Те молам не сфаќај ги моите коментари сериозно и не си прави револт во душата. Од моја страна, извини ако сум предизвикал одредени негативни чувства со коментарите претходни. Иако титулата ми е Советник за национална несигурност, целта воопшто не ми е таква. Повеќе членови на овој форум специјално одвоиле од своето време да се сретнат со мене, во Скопје и на други локации, така што апсолутно нема никаква замерка. Гледаш дека останатите (кои можеби би требало да реагираат) воопшто не се вознемируваат или сфаќаат лично. Сепак, за да нема понатамошно негативно бранување, своите пецкања ќе ги чувам за себе, или при некоја идна средба во живо, на маса, ќе се насмееме на сето ова. Ги молам останатите да си продолжат во насока на насловот на темата.
|
09 Dec 2011, 14:19 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Iskreno, elokventno i odmerno. Pochituvam, Skywalker.
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
09 Dec 2011, 15:51 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
Ехаа, времето "истечело". Ом у штрк, вечер слики...
_________________ што се мора не е тешко
|
09 Dec 2011, 15:59 |
|
|