Jas moram da priznaam deka Toshe pochnav da go slusham koga go zapoznav mojot najnajnajsakan i najubav husband Zoran C. tako zvani Tatichko na Mina, vo Storibord (malkumina kje znaat shto e ova Storibord, ama nemozam sega da objasnuvam, oti toa e Topic sam po sebe)
,
maz mi inaku ja slushashe edna dosadna (ne mi teknuva sega kako beshe) mislam super beshe zenata i muzikata, ama ti se molam da ja slushash every fucking day, 24/7
otekuvanje do bessvest, pa koga nekoj kje recheshe (a toa pretezno bev jas ili Koki (the bold designer)
) "aj be neshto drugooo da slushame", i togash op kje se smeneshe na Tosheee i jas taka i padnav na tatichko na Mina
long story short
Koj saka neka reche neshto losho ama deteto si beshe na mesto, em glas, em stas, em fino. I navistina e zalno tolku mlad da si otide, pa i da ne beshe kojznae shto, kje beshe zalno, navistina mlad si umre.
Jas znam oti bev vo emotiven period (neli sum mama i mean woman) i se skrshiv od plachenje koga go pogrebuvaa, ama se skrshiv bukvalno i najiskreno mi nedostiga.
(iako sum tehnadzika, bivsha zurkadzika)
p.s. 500 denari cd, druze abe ne zezaj, toa e malku, plus od tie pari ziveat roditelite, od tie pesni, arno shto gi snimil jadniot.