|
|
|
|
It is currently 26 Jan 2025, 08:01
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Spawn
Ултимејт Резервист
|
Глеав гејмплеј и изгледа феноменално. Се токмам да ја симнам денес, па да прашам дали ја играше некој да каже шо-е како-е? Зборев со луѓе што ја играле и ја фалат.
Или па, да си платам Rift за месецов и да си бркам работа. :)
|
07 Jun 2011, 14:09 |
|
|
Spawn
Ултимејт Резервист
|
Симнав, инсталирав, поиграв пола саат. Зошто побогу не ги прават RPG игриве како порано? Од тие 30тина минути, дали 5 минути играв, останато беше досадни синематици, вовед во прича и тупење. Можеби и не бев доволно расположен за тоа, ама стварно, аман веќе. Незнам зошто, некако не ме фасцинираат синематици ко порано, а новиве игри (нарочито RPG), ги форсираат до максимум. Мислам два саат сеа квестов да ми го дава? Кажи шо треба да напраам, пушти ме да колам, да палам, а не на секои две минути да придремувам на клише дијалог и сцени (змејот она напраил, сеа кралов е у фрка). Да, признавам дека супер е направено, модерно, скупо... Ама, тупи.
Затоа новиве игри (било Dragon Age, било Mass Effect или Witcher), никад нема да бидат ко Diablo и Baldur's Gate. И, што е со глупана камера?
Ќе пробам пак денес, ама некако изгубив верба.
|
08 Jun 2011, 11:03 |
|
|
Xiperius
Суперхерој Под Стечај
|
Go imas igrano kecot?
|
08 Jun 2011, 14:00 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
::
|
мене кецот ми беше супер
ама и мене ми фалат игрици „пушташ и играш“
него, уште колку до Бетмен 2?
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
08 Jun 2011, 14:14 |
|
|
?TheRiddleR?
Манга Падаван
|
Ноември е ако не се лажам, што значи има уште доста Ама затоа, DUKE IS BACK VERY SOON
_________________ Thor: "Give your orders and ultimatums to those who choose to obey, or are too cowardly to fight, not to me. Or learn again the difference between a God of Thunder and a mortal man in a metal suit"
|
08 Jun 2011, 16:41 |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|