super fotki, atmosferata dolovena do kraj.
Groo, sega te znam koj si, edno vreme ti go drpnav stolot
malku da se navratam na spisanieto - go povlekuvam muabetot so allstars posto
vcera mi se cinese kako site avtori da gi ima,
ama denes na trezno zabelezav deka imame uste eden kup kvalitetni avtori sto gi nema vo brojov,
sto e super, bidejki znaci deka tolku mnogu kvalitet imame sto duri ni zdebelen broj na sindrom ne gi zbira site
sega malku podetalno :
site stripovi vo brojov se odlicni, Lasko i Tomi cestito uste ednas, fenomenalen strip, navivam za Live Blood
i predviduvam vo skoro vreme deka kje izleze stripov vo povekje zemji, vie samo zavrsete go
Tekstot na Jovce, klasicno korisno cetivo za site sto planiraat da pisuvaat prikazna, i za pocetnici i za poiskusni,
tuka imase dve pecatni greski mi se cini i na lektorot da mu se skrati od platata
antikvizatori kaisot - odlicno, steta sto ne mozese uste nekolku kaivcinja da se smestat niz stripot.
najavata za facizam - cekame nestrplivo
ilustracijata na no life emperor - bi ja stavil do tekstot za manga zanrovite, za da si bide tematski.
Kromag - UAUUURGGHHH
brutalno cinicno i smesno a sepak so doza na serioznost - se nadevam prikaznava kje trae podolgo bidejki se razviva na epski nacin
Skopje vo strip - ubava suma sumarum na periodov koj bese mnogu stripski aktiven.
Emisarot - odlicen strip, cestito za nagradata i me interesira dali stripot kje prodolzi, bidejki taka mirisa
Manga zanrovi - interesno
Cuvarite na vecnata svetlina - i za ova cekam nestrplivo da go vidam gotovo
Javni tajni - interesno razmisluvanje i ubavo sroceno, duri na ovaa tema moze posle nekoe vreme i da se navrati otkako kje moze da se vidi na podolgi stazi kako funkcioniral potegov.
ilustracijata na stef - Grom!
Pekolot - odlicna kombinacija na humorot i crtezot na groo so kolorot od jester
edinstveno mi nedostigase naslov na stripot.
Hellboy - super tekst, no mislam trebase da se pretstavat i origins na hellboy vo uste eden pasus za da bide kompleten.
Dare - za rodenden zajace
ne tolku strasna prikazna - simpaticno stripce, artot vrv!
zadnata korica - ne gi poznav od prva koi se avtorite, ama sega znam
Demoni - prijatno iznenaduvanje, halfelf mangava ja imas odlicno sovladano,
prikaznata bese odlicna, lesna dinamicna i zabavna,
vo odnosn na tvoeto prasanje za komentari,
edinstveno panelot kaj sto ovoj izleguva preku prozor nemase da se sfati ako ne go pisuvase toa vo tekstot,
znaci greska vo raskadriranje imas tuka.
dijalozite mi se dopadnaa iako mozebi chat pat bi smenil nekolku frazi,
a inaku stripot izobiluva so detali koi go pravat pointeresen i normalno podobar.
mal sovet : ako ponatamu pecatis vo crno belo,
togas adaptiraj go stripot za crno belo pred da odi vo pecat,
vaka bidejki e samo prefrlen od boja vo crno belo gubis na detali na povekje mesta.
ako si go "dospremel" stripot za pecat vo crno belo, mislam kje mozese uste podobro da izgleda.
tolku od referatov, site zabeleski se dobronamerni
i ajde sega da ve vidam kako kje uspeete sindrom 7 uste podobar da go napravite