|
|
It is currently 23 Jan 2025, 18:41
|
Кафе-дружење-стрип-муабети-пиво-локање
Author |
Message |
Filip Kitevski
Ултимејт Резервист
Joined: 14 Mar 2010, 19:34 Posts: 599 Location: Скопје, Р. Македонија
|
Ајде ајде..следниов месец пак ќе одиме и ќе одбереме и час и ден..да им одговара на сите Ама утре како ќе му го стегнам тоа стекот..
_________________ - Life is 2 short, do some crazy things! - You still think that I really gonna challange Wolverine to a cage fight?
|
24 Nov 2011, 13:20 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
ПРИЈАТЕЛИ И ПРИЈАТЕЛКИ, ЧУЈТЕ И ПОЧУЈТЕ ВЕЧЕРВА НА ПИЈАНКАТА И ЈАДЕНКАТА НА КРВАВИ МРВКИ, ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СИТЕ НАС, СО СТРИПО НАПРЕД, ГОСТИН, ЦЕНЕТ ЧЛЕН НА ФОРУМОТ, СО МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ НАДВОР ОД СКОПЈЕ!КОЈ Е ТОЈ, СЕ ПРАШУВАТЕ...ЕПА, ЧЕСТ ПРВИ ЌЕ ИМААТ ТИЕ ШО ЌЕ ДОЈДАТ ВЕЧЕРВА. А ДРУГИТЕ СМРТНИЦИ КОИ НЕМА ДА ДОЈДАТ ЌЕ МОРА ДА ГИ ЧЕКАТ СЛИКИТЕ! ИВЕНТ КОЈ НЕ СЕ ПРОПУШТА! Ајт, то је то за сеа...
_________________ што се мора не е тешко
|
25 Nov 2011, 11:03 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Klajte sliki... DObar vi provod.
I klajte sliki od to steko-tamu mi e umo....
_________________ ејм фор д бушес!
|
25 Nov 2011, 11:13 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
::
|
тетоец?
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
25 Nov 2011, 11:13 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
|
25 Nov 2011, 11:16 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
.....уууууУУУУУ, колку примамливо ова звучи....
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
25 Nov 2011, 11:16 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
|
25 Nov 2011, 11:18 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Fala Gru....ama srce junachko ke iskrepi eden E na vremeto vo king burger ko se zdereshe....od toa KING BURGEROT - dve pleskavici,slanina,pechurki,kashkaval i pomfrit..... Starost-starost. Aj u pichku-ke treba sega meso da kufam. Dobar provod i pazete se.....
|
25 Nov 2011, 11:20 |
|
|
Ivo
Сеирџикус Максимус
|
..ako po nekoja sluchajnost..koja u momentov e ednakva na ,,nishtica,, ce naminam.. ali ne za stekot...merak da se vidime.....ama nishto ne vetuem ...i sekako ubav provod i dobar tek....
|
25 Nov 2011, 12:35 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
|
25 Nov 2011, 12:39 |
|
|
halfelfpaladin
Пензиониран Мрчатор
|
Ja sega za sigurnost kazuam deka doagam!
_________________ Never forgive! Never forget! For the Lion and the Emperor! The Fallen will repent!
|
25 Nov 2011, 15:16 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
Joined: 25 Jan 2009, 16:02 Posts: 2649 Location: Skopje, Makedonija
|
Eve jas da potvrdam deka doagjam negde kaj 6, a mozno e i Toni(Anastasovski) da dojde, koj iako ne e clen na forumot, prati redovno sto se desava u svetot na stripot... Se gledame tamu!
_________________http://temnik.blogspot.com/http://nikotem.deviantart.com -------------------------------- A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.St. Francis
|
25 Nov 2011, 15:22 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Kolku shop mi je poznato-a mi je-ne mora da e clen na forumo za da doj+Toni mislam deka i e clen
|
25 Nov 2011, 15:41 |
|
|
dare_sum
Сеирџикус Максимус
|
Ah stekcinjata sho ubo gi lichi
_________________ http://darkoristevski.blogspot.com/
|
25 Nov 2011, 17:03 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ на Гру за организацијата, частењето, картичките со карактерите од Пеколот за секого, гласањето за Администратор на Пеколот, како и можноста да ни го донесе „специјалниот“ гостин од Дијаспората... Фантастична дружба, и секоја средба станува се полуда и повесела! Следат слики набрзо....
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
25 Nov 2011, 21:31 |
|
|
halfelfpaladin
Пензиониран Мрчатор
|
Ova beshe VRV!!!!!!!!!!!!!!! Oh oh oh oh.....mojot drag mev e sega zadovolno pol....
_________________ Never forgive! Never forget! For the Lion and the Emperor! The Fallen will repent!
|
25 Nov 2011, 21:32 |
|
|
Filip Kitevski
Ултимејт Резервист
|
ПРЕ-КРА-СНО! Многу возбудливо со многу изненадувања...И честитки за организацијата и изненадувањата на Гру. Специјалниот гостин....ВРВ!
_________________ - Life is 2 short, do some crazy things! - You still think that I really gonna challange Wolverine to a cage fight?
|
25 Nov 2011, 21:57 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
Ова беше Луда, луда журка!!!!Све мафијаш до мафијаш, сите кај главниот Скопскиот Туто-ди-тути Капо, Мистер Гру. Не дочека Домаќински, ко што е редот, со резервации во Македонскиот дел на Пеколот, па ни подели на секој картички со карактерни особини од Ѓаволчињата, кои, за чудо, на секој му се поклапаа со карактерот! Дури и успеа да го донесе „спешл гест стар“ кој бепе многу срамежлив, па се сликаше тук и таму.... Ај што прво одлично не угости со Чикаго стекови, не натера да гласаме за нов Администратор (во Пеколот). Таа чест ја имаше Ласко да предложи три нови Управници на Стриповскиот Дел од Адот, па експресно беа предложени Гру (како наjпроверен), Мешков (бидејки на сите ни се силешпе дека ќе добиеме БАН дури и во Пеколот) и Ваци (како најнормална личност во оваа групација). Гласањето беше Пеколно! Иако крајниот исход на гласањето беше Гру - 6 гласа, Мешков - 4, Ваци - 3, гласот од Дијаспората, кој важи за 2 (два) гласа, веднаш отиде за Мешков и ни ги помати сите сметки... после јадеа сите палачинки за да се смират од новонастаната ситуација.... Местото на злосторот: најопасниот лик (сегашен модератор, будучи Администратор у Пеколо): „...кога ќе пишете на Гугл - Макстрип, немој да не ве пренасочам на друг форум...“Резервациите беа специјално направи на Душичките ко нас... ^ (бидејки го немаше ’ша, само прстите ги ставивме.... ) ...енд Фајнали: Мистериозниот Гостин!!!!„...што е море, Скопјанчишча, не сте виделе бричен....гостин?“„Само да почешам носот, ќе видите сите вие!“...па почнаа наздравувања, пеења, смеења...не знам како не не избркаа од Кафана!!! (Ова Скопскиот Мафијаш изгледа имаше замешано прсти! ) А овие ДВАЈЦАВА пак беа нешто мутни, пак правеа некаков заговор! Мешков: „..Е шо, не сме ние! Само изберете ме Модератор и се ќе биде фино...“Лаф: „...немој ти многу, да не попиеш Бан!“ Two and a Half men! Јас би рекол - „Три полутки“, ама кој сум јас да речам.... ...на Смиле му се дигна притискот само што не гледаше како ждереме... ...ова доби нов назив: Мафијашки Оргазам! Бруно беше прегладнет... ...па ја исчисти чинијата за рекордно време! Мистериозниот Гостин: ...Овие од Скопје немаат никакви манири. Пих, сељачишта!и од овој момент атмосферата се стиши, за кратко, бидејки започна фронталниот напада на огромните количиини на (мафијашкото!) месо: ...овој лик - појма неам кој е? ...ама кога рикна; „Што е бе - крив нос до сега немаш видено?“ - од памет ме извади... Со полно стомаци, почна гласањето. За жал, немаме фото-запис, што све наведува дека можеби беше сето ова фингирано... Резултатите се следни (и тие ми се нешто мутни...) И на крај, честитки за успешниот проект и новиот/новите Администратор/и (Ви реков дека уште од почеток овие ДВАЈЦА ми се сомнителни?) ...тука некаде Фото Архиварот мораше да си замине, ама се слушаа најави за Дружба во кај Игорче на Свирка, па со нетрпение чекаме и фото-репотажа и од таму од мобилната (да не речам - пијаната) екипа.... ...Само да наговестам, дека на идната средба (најверојано Штрк следниот петок) че има уште еден Спешл Спешл Гест стар! Стеј Тјунед!!! Со почит, Вашето Ѓаволче Фондаџија (кое собира пари, се жали на цени и јаде и пие малку).
|
25 Nov 2011, 22:39 |
|
|
Filip Kitevski
Ултимејт Резервист
|
|
25 Nov 2011, 23:27 |
|
|
halfelfpaladin
Пензиониран Мрчатор
|
GROM!
|
25 Nov 2011, 23:37 |
|
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
Joined: 02 Feb 2009, 01:58 Posts: 8775 Location: The Realm of Kapištec
|
Джам
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
26 Nov 2011, 00:03 |
|
|
Skywalker
|
Ова ме потсетува на сцената со Шојиќ во кафеаната, во Тесна Кожа...
|
26 Nov 2011, 01:12 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
26 Nov 2011, 01:39 |
|
|
BrunoPhoenix
Манга Падаван
|
ja odlichno si pominav,nezaboravno. sedevme jadevme pievme,muabeti,zaebaanje se toa,pa produzivme na svirka kaj igor,tamu bese mnogu jako,muzice,pienje,muabeti se toa. Dechki da sme zivi i zdravi i ushte dolgo vaka da se druzime!( i se pobrojni ponataka)
|
26 Nov 2011, 01:56 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
Јас како Скопски мафијаш (!!??) да ви кажам дека фоторепортажа ќе добиете утре. Оние кои не дојдоа или не можеа да дојдат...ќе има уште Ом да спијам сега (две третини пијан)...утре, нов ден нива нафака
|
26 Nov 2011, 02:05 |
|
|