|
|
It is currently 23 Jan 2025, 21:45
|
Кафе-дружење-стрип-муабети-пиво-локање
Author |
Message |
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
ova bese vrv nad se ostalo....vakva druzba sme nemale do sea....never.....groo e fantasticen domakin i ne samo toa tuku wait for it...... Ultimate Боемџија.....ni mozam ni sakam sea da razglabam za druzbava ali slikite za zal ako sekad prenesuvale atmosfera sea ne mozat ni 1% da ja dolovat....i toa e dobro...once again - ni 1%....drugo; ako kafanata bese grom, ja USTE podobro najdobro fantasticno si pominav vo "soul pub"...meskov mozda ke bide (e) administrator ali e i vrven cockblocker igorce RASTURI, curi prepolno....abe ne znam kako da go opisam.....a da sakam poise sliki od mene si gi sobiram u albumi da im pokazuvam na vnuci "eeee koga dedo ti bese jebac i hank moody moese gomna da jade" da sme zivi i zdravi do 101 i nazad i uste milion vakvi sobiranki da napraime i sekoja naredna da bide bolji od prethodnata.....the чврстиот geek is out edit: mislam deka od koga go imam zapoznaeno do den denes nemav asalen muabet napraeno so The Man aka Lasko..epa denes padnaa mn dobri temi i mnogu mnogu smeenje i milo mi e sto konecno go zapoznav covekot ko sto treba....cheers majstore
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
26 Nov 2011, 02:16 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Мешков ту ју.....
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
26 Nov 2011, 08:55 |
|
|
LASKO
Магус Регуларус
|
МНОГУ УБААААА ДРУЖБА, СО ГОСТУВАЊЕ КАЈ ИГОР КАКО ШЛАГ НА ТОРТАТА. НЕЗАБОРАВНО!!!
_________________ ___________________________________________________________________________________ Those who do not want to imitate ANYTHING, produce NOTHING. (Salvador Dali)
|
26 Nov 2011, 09:47 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Meraci. BLazesivi. Samo za vakvi raboti coek da cita stripoj u picku (druzhbi de). FALA VI NA CHESTA SHO ME POKANIFTE! Mnogu ubo si pominaf Gru rispekt za SE! Ljubomoren sum u picku......to mesoto arno beshe? Igor mi peeshe nasvadba
_________________ ејм фор д бушес!
|
26 Nov 2011, 09:51 |
|
|
gordan
Магус Регуларус
|
Фоторепортажата на Крале е врФ! Инаку бравос за собирањето и организацијата
|
26 Nov 2011, 10:10 |
|
|
groo
Пензиониран Мрчатор
|
Нели и јас носев апарат, еве неколку слики и објаснувања (ала Крале) за тоа што се случуваше оваа кобна вечер Еве, вака изгледаше масата пред сите да се собериме Резервациите беа пеколни Некои од учесниците на тој ѓаволски настан со нивните беџови Беџовите секој си ги доби фер и поштено...секој по табието Вечерата почна енигматично, сите се прашуваа, кој е тој VIP гостин...но тој сеуште не беше пристигнат И одеднаш, со помош на најновата технологија (и благодарност до Ласко) која форумот ја поседува, VIP гостинот се појави...и да тоа не е никој друг освен уан анд оунли Тхе Мичо Секако дека со појавата на мистериозниот гостин веднаш се изрази огромна желба да се поседува слико со него И нормално, после тоа се направи презентација за избор на најМичо на вечерта, така да Крале да прајш да гласаме Стигнаа стековите, настана пеколна тишина... За оние кои пропуштија, ова се јадеше На крај беше и гласањето за администратор на пеколната вечер... Со последнијо глас од дијаспората, Мешков победи фер и поштено. Ах Мичо шо ми напраи, после толку поткупување со стекој ти пак за Мешков гласаше... Мешков немој да ме банираш, додека го пишувам ова гледам у земјата На крај заеднича фотка, на која недостасуваат оние кои сеи отидоа. Првата беше утка... Втората е арна... Се продолжи у Соул Паб, каде ја имавме таа чест да ни се шридружи Брајан и Игор, кој нормално си беше таму...и се покаја шо дојдовме. Почна дружбата! Игор, со тага во очите, прашуваше како си поминавме и дали стеко беше добар Му рековме дека ќе му ждригаме у фаца за да осети и тој. После овој предлог имаше мало негодување... И полсе операција ждригитис, на Игор почнаа лиги да му течат за стекој Игор почна да пее, ние продолживме да се дружиме... И гостино се дружеше... И после неколку пијачки, гостино си отвори душата, му го зема микрофоно на Игор и почна тој да пее! И така продолжи вечерта до касните часови. Имаше и пеење со Игор, тропање по маси, истурање пијалоци и слично. Вечерта беше прекрасна, па пријатели, НАЗДРАВЈЕ!
_________________ што се мора не е тешко
|
26 Nov 2011, 10:18 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Ej buljashi be me raspolozhifte epten-fala vi! Gru-maherishte si Kuzne sho si mislea gostite drugi vo kafanata-koj se ovie ulaj lugje.... ALal da vi e.
|
26 Nov 2011, 10:22 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
|
26 Nov 2011, 10:22 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
I odkajdaznam deka glaso se rachuna za 2? Izvini Gru.....ah Meskov-prokletinjo
|
26 Nov 2011, 10:25 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
26 Nov 2011, 10:38 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
26 Nov 2011, 10:48 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
|
26 Nov 2011, 10:52 |
|
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
groo sekoja cest, kako dobro si go organiziral ova, bravo ! i rezervacijata, i kartite, i gostinot aj od mart ko kjese vratam valda kje imaat uste stekovi vo toa rulet
|
26 Nov 2011, 11:09 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
|
26 Nov 2011, 11:48 |
|
|
Ivo
Сеирџикус Максимус
|
...BRAVO....
|
26 Nov 2011, 12:42 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
::
|
браво бе, лиги ми направивте
браво за визитките и резервацијата, оригинално
браво за гостинот
браво за се, добра дружба е ова!!!
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
26 Nov 2011, 13:54 |
|
|
Konan Makedon
Ултимејт Резервист
|
Е ова се поштоват.Браво.Ако вака јако е доловена атмосферата на сликиве,тогаш може да замислам во живо како било.Еххх да бев од Скопје(аха да,сигурно ).Сум бил во Рулет,стекот не се сомневам дека бил вкусен. На муабетот од Скајвокер претходно:
_________________ I love the smell of fresh comics in the morning!!!
|
26 Nov 2011, 15:26 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
26 Nov 2011, 16:34 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
Joined: 25 Jan 2009, 16:02 Posts: 2649 Location: Skopje, Makedonija
|
Eve i jas da si kazam za vcera super si pominav, iako ne mi trgna bas od start taka, ama epten se vzesti atmosferata i na kraj i odlicna izleze druzbava. Da objasnam: prvo, Igor mi otkaza za doagjanje, pa posle i Toni mi se javi deka ne doagja od opravdani pricini ( imal problemi so lekite...), pa morav da doagjam peski i sam... Arno ama upadna Smile u posleden moment, i nakraj i so kola me odnese do rulet Potoa tamu, se mislevme so Smile sto da jademe, posto so pritisocite sme tanganjika, i jas naracav pilesko polneto koesto bese super: A Smile, posle pola saat citanje na menito, se odluci za tikvicki so pavlaka (?), i ova morav da go slikam, negovata reakcija koga mu go donesoa tanjirot : Normalno, se razvrzaa razni muabeti, i koga gi donesoa stekovite, izgleda Bruno bese najgladen... I posto se ova bese rezervirano od pekolot, da vi ja dolovam malku pekolnata atmosfera: Eve edna slika i pred da gi donesat stekovite: Otkako gi donesoa: I na kraj, otkako zavrsivme vo Soul pab, se sto uspeav da sliknam bese ova: Inaku bevme dosta glasni, i srekja sto ne ne izbrkaa...Srekja sto mi bese prazen aparatot inaku ke imase dosta "interesni" sliki Kako i da e, neka ima sto povekje vakvi sobiranki, top si pominav!
_________________http://temnik.blogspot.com/http://nikotem.deviantart.com -------------------------------- A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.St. Francis
|
26 Nov 2011, 16:54 |
|
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
26 Nov 2011, 16:57 |
|
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
Joined: 02 Feb 2009, 01:58 Posts: 8775 Location: The Realm of Kapištec
|
Сликите се и на фејсбук групата поставени
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
26 Nov 2011, 17:02 |
|
|
Phoenix
Пензиониран Мрчатор
|
ХАХАХАХАХАХАХАХА закон! И специјалниот гостин,и картичките,сликите,се!
_________________ "There is a power beyond good and evil.The power to create,and the power to destroy!"-Dark Phoenix The X-Men are dead.Long live the X-Men. X-Men isn't a comic book. It's a drug.
|
26 Nov 2011, 17:41 |
|
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
Комплименти и од мене за Groo, иницијаторот и организатор на вчерашната луда дружба. Groo пријателе, од идеја до реализација, вчера се' беше совршено. Фала ти! Се разбира, ништо помалку заслужна не беше ни присутната екипа - од најмалиот малолетник, до најстариот ветеран, вклучувајќи го и гостинот... Посебни честитки до Мешков на неговата тесна (и сомнителна) победа на изборите... Ти се исполни сонот, макар било тоа и во Пеколот. Дружбата со Игор беше шлагот на тортата. Игор, импресиониран сум од твоите изведби - ти симнувам каубојски шешир! Фото-репортажите инаку ви се фантастични, а не некои од сликите на Никола ептен е доловена пеколната атмосфера... Браво! Штета што морав да заминам порано од планираното, очигледно ептен сте збеснале на крај...
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them
|
26 Nov 2011, 20:44 |
|
|
IgorJovchevski
Магус Регуларус
|
|
26 Nov 2011, 22:52 |
|
|
dare_sum