|
|
It is currently 24 Dec 2024, 14:18
|
Последен изгледан цртан филм
Author |
Message |
bazejbt
Надежен Луд Научник
Joined: 28 Apr 2010, 19:52 Posts: 181 Location: In MARVEL'S CIVIL WAR or maybe Bleach's Karakura town :P
|
TEX AVERY EPIC MOMENTI I CRTANI
_________________ “Never admit defeat and ask for a quick death! Die first, then admit defeat! If you are defeated but didn't die, it just means you were lucky! At those times, think only about survival! ~Kenpachi Zaraki”
|
10 Mar 2012, 20:45 |
|
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
Tintin - odlicno napraven, celo vreme akcija... zabava za cela familija
|
13 Mar 2012, 02:13 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Tin tin
-Уф, страшен анимиран филм, визуелно убаво среден, приказната ништо посебно стандардно авантуристичка ама па изразена преку карактерите кои се навистина прекрасно доловени делува маестрално. Ова дефинитивно вреди да се изгледа.
Патем конечно почнав со Thundercats 2011, после изгледани две епизоди сум импресиониран, повеќе ко ќе изгледам цела сезона.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
18 Mar 2012, 14:39 |
|
|
dare_sum
Сеирџикус Максимус
|
Чаробна шума. Ме врати во детството цртанчето.
_________________ http://darkoristevski.blogspot.com/
|
23 Mar 2012, 01:47 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Thundercats 2011 sezon.1
-Уф, страшно добра анимирана серија, одлични карактери, одлична приказна и одличен развој на настаните, обожавам вакви fantasy sword and magic серии. Гледам дека вчера се појавила и 14-епизода т.е 1-ва епизода од втора сезона, се симнува во моментов а покасно ќе биде и коментирана. Знам дека од Таламар и Брајан веќе има препорака, па еве и од мене една. Одлична забава.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
25 Mar 2012, 13:09 |
|
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
Joined: 02 Feb 2009, 01:58 Posts: 8775 Location: The Realm of Kapištec
::
|
Ко што рече Здраве, ова е серија со која можеш и ти ко возрасен да се забављаш и да уживаш и да ја пуштиш на дете да ги увиди некои од потешките теми во животот (постоење, значење на живот, предавање на судбина и сл) уште од млади години. Чиста 11 за Thundercats!
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
25 Mar 2012, 13:16 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Не знам што ми текна ама им се намерачив на Бетмените од почеток до крај и ептен мерак ми се направи што ги гледав повторно.
Batman - Mask of The Phantasm
-класика ко за 93-та проаѓа и текако, приказна страва, посебно мерак што се потасетив на корените, италијанска мафија, организиран крминал, рекет, одмазда за на крај да финишира со кој друг ако не со Џокер, Перверзија.
Batman & Mr. Freeze-SubZero
-98-ма визуелно од денешна перспектива тро глупо изгледа ама па затоа приказната, дијалзите и фајтовите невероватни.
Batwoman
-Мераци, ме потсети на TAS (кои мора пак да ги гледам у брзо време), малку драпаџиска приказна ама проаѓа.
Batman Beyond Return Of Joker
-Убо ова, за жал серијата не ми е гледана целосно, ама убава анимација, враќање на стариот непријател, Брус у тро поодминати години, нов Бетмен и сето тоа зачинето со многу акција и футуристилки свет.
Batman Under the red hod
-за цртанов многу пати веќе сум пишал дека е МАЕСТРАЛЕН, ептен мерак ми праи кога и да го гледам.
|
01 Apr 2012, 20:58 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
За Phantasam: Проаѓало, проаѓа и ќе проаѓа и во 2020. Еден од најдобрите анимирани филмови на сите времиња За Batwoman: Betcha Never од Cherie генијална. За тоа време кога беа песни со латино призвук "у мода" оваа е една од најдобрите
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
01 Apr 2012, 21:20 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Ultimate Spider Man s01-e1-2 Bravo. Vaka odsekogash trebal da izgleda i da ima tempo eden Spider-Man crtan film. 10/10
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
02 Apr 2012, 22:15 |
|
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
02 Apr 2012, 22:49 |
|
|
dare_sum
Сеирџикус Максимус
|
_________________ http://darkoristevski.blogspot.com/
|
02 Apr 2012, 23:49 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
03 Apr 2012, 02:07 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Ќе се гледа ова комплет. Инаку Тандеркетс највероватно ќе чекам да заврши цела сезона па наеднаш да изгледам.
|
03 Apr 2012, 08:07 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Avengers EMH , супер ми почна сезонава. ептен ми фалеше серијава... Ultimate Spaiderman првите две епизоди (на втората заспав), визуелно изгледа супер, арно ама причата не ми легна ај да не кажам очекував малку посериозен пристап а добив нешто сосема друго, дури и хуморот некако онака ми беше ништо посебно, како и да е гледам понатаму и ќе и дадам шанса не за друго сакам цртиќи (особено со суперхерои)
|
04 Apr 2012, 08:00 |
|
|
BrunoPhoenix
Манга Падаван
|
Ultimate spiderman ep 1 i 2 crtezot,animacijata-najjaki pricata mi e malce: meh.. ke prodolzam da gleam,se nadevam deka ke stane podobra
|
05 Apr 2012, 11:25 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
|
07 Apr 2012, 14:27 |
|
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
nine - dobar dizajn i scenografija, dobri monsteri, ama scenarioto malku tapa, posebno dijalozite... Chicken Jack - genijalno
|
10 Apr 2012, 00:52 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
|
10 Apr 2012, 01:57 |
|
|
BrunoPhoenix
Манга Падаван
|
Disney atlantis the lost empire super
|
10 Apr 2012, 08:55 |
|
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
|
10 Apr 2012, 09:30 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
До мене е или стварно нема торенти од Авенџерс и новиов Спајди..... Како и да е уште сум во фаза Star wars и после делкање на PS2 и читање стрипови обавезно знам да изгледам по нешто рендом од 1-ва и 2-ра сезона Star wars clone wars. Синоќа изгледав битката за Геносис (EPIC прича)
|
18 Apr 2012, 09:53 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Za najsvezi torrenti od crtanite filmovi pajret bej. So magnet link downloadirash. Isto ti e samo sho ne ti pokazuva sho kje snimash. Bar kaj mene ne pokazuva mikro torrent-o. Vcera izgledav spajdi e04 (dobar spin na prichata za Venom, ama sepak MEH!), Avengers e03(podobro od prethodnata epizoda) i ... Avatar: The Legend of Korra (ova poslednovo i animaciski i grafichki i k'o pricha epten me bendisuva do sega)
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
18 Apr 2012, 10:26 |
|
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
He-Man and the Masters of the Universe (2002) Започнав да ја гледам серијава денес, до сега првите 3 епизоди ги изгледав, и сум презадоволен. Не знам зошто ја одбегнував до сега.
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them
|
26 Apr 2012, 23:48 |
|
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
Не ни знаев за ова. Downloadинг нау
|
27 Apr 2012, 00:56 |
|
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
|
Не памтам 100% ама мислам дека нема крај серијата. Ко клифхенгер нешо испадана... За жал
|
27 Apr 2012, 01:01 |
|
|