|
|
It is currently 17 Dec 2024, 16:48
|
Author |
Message |
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
|
20 Jun 2012, 03:00 |
|
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
::
|
^ Yup, there's a reason for that
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
20 Jun 2012, 03:02 |
|
|
dare_sum
Сеирџикус Максимус
|
_________________ http://darkoristevski.blogspot.com/
|
20 Jun 2012, 04:27 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
::
|
Нео, фала за коментарите и критиките дечкиве работат екстра стрипови и текстови со бројот на страните, тоа си е стара мака... исто и со спонзори
За десна страна, непишано правило кое ја се трудам 99% да го почитувам со ретки исклучоци, посебно кога се една табла...
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
20 Jun 2012, 07:44 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
20 Jun 2012, 07:46 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Nikoj ne ja razbra Kolku sho mi je poznato spisanijeto se samofinansira,a kolku sho mi e poznato(nali) i finansierite se poke zainteresirani za multi kultur malcinsko nesfateni proekti otkolku za vakvi realni raboti.....
_________________ ејм фор д бушес!
|
20 Jun 2012, 12:28 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Само тројца ја знаат тајната овај разбрано приказната, сценаристот, цртачот и една другарка на сценаристот..... Како и да е, морав да пробам, грешките осознаени и посочени од многу луѓе што ги ценам, наредната ако ја има ќе биде подобра ваљда. Мислев малку да ја дообјаснам додуша, ама за жал не се разви некоја поголема дискусија, односно нема скоро никаков интерес (бар не јавно на форум) затоа и јас си дремам....а се надевав дека ќе има, не за друго, јас да научам и се корегирам во иднина....
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
20 Jun 2012, 12:43 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Eto jas....ne go razbrah stripo....iskreno mene licnijo vkus mi e ko ke bez mnogu macenje ke razberam sho konkretno se raboti vo stripot-znaci toj nek si bidi i umetnicki i sve ama razbirliv....
Crtezho top i sve....
Kako i da e,prv strip-Cestitki.....
|
20 Jun 2012, 12:48 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Фала, едно знам кога човек не знае како да реалзира идеја оди секогаш кон апстракција (исто направив и јас ама ете не успеав) Приказната е лична, чуство на осаменост, проанаѓање на сам себе во еден затворен и за мене лично мистичен свет....и наместо да успеам да се најдам во светот кој ја сам си го креирав (ислејќи дека ќе ми биде подобро) се изгубив и направив да ми биде полошо.....немам лик во огледало (немам идентитет - не знам кој сум јас), увото (не слушам никого, барам помош ама немам уво да ја чујам)......отприлика.....Другарка ми што ме знае ептен, го разбра (ама кажа една голема вистина, човек што не ме знае премногу нема да ја разбере приказната) што и се случи кај сите освен кај Иво кој не само што ме разбра него и ги дозработи деталите кои јас ги немав.
Ова малку грубо, ама горе доле тоа е.....
Морав да пробам, се надевам дека има некогаш наредно ќе биде подобро, ако не здравје.
|
20 Jun 2012, 12:55 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Ako ne...d spenish inkvizishn.... Slusaj-posranje srip od crvenijo gej orel...nemojsh da naprajsh TEraj-kefo so pari ne se plakja....
|
20 Jun 2012, 12:57 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
|
20 Jun 2012, 12:57 |
|
|
Ivo
Сеирџикус Максимус
|
....edna rabota zabrai da ja kaze g.scenarist Meshkov....templarite i nivnite simboli se metaforichno postaveni za tajnata za koja i jas nemam informacii .... ...ako nekogash ja prodolzime prikaznava .......mislam deka ce bide malce pojasno i polesno chetivo....poradi kratkiot rok i jas nesum zadovolen od stripot ...se dodeka ne se raskaze prikaznata do kraj...
|
20 Jun 2012, 19:34 |
|
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Апсоултно друже, со нарација и објаснување ќе стане појасно. Се надевам и јас дека ќе ја завршиме приказнава.
|
20 Jun 2012, 20:14 |
|
|