scaptomant
Џуниор Џедај
|
Ајде богохулници да ве потсетам на мојата омилена игра "J.J.Squacker", ако ви текнува, со две пилиња е, едно зелено и едно виолетово, пукаат со разни оружја (шрафови, домати, тикви...) и убиваат разни чудни крич'ри во нивното маало, каде некој мадрфакр им ги контролира мозоците на горенаведените крич'ри. А "Moon Patrol", "Hypodrom", "WInd Jammers", "Snow Bros.", Double dragon", "Hook (Petar Pan), "Super SIdekicks 2 - The World Tournament", "Cabal". Иначе, во моментов сум во процес на правење на хоум-мејд машина за МАМЕ емулација. Имам добро сочувана кутија од флипер, му вградувам добар нов ЦРТ телевизор (пошто плазмите и ЛЦД-ата немаат шмек на МАМЕ), џојстиците и копчињата се супер и уште чекам некој познат да отиде на запад негде и да ми донесе енкодер за тастатура, за да можам копчињата и џојстиците да ги бапнам на USB или на PS2 влез. АЈ штом го средам ке поставам слики. Иначе, кутијава работи на жетончиња (!!!!!), со тоа што прекинувачот од жетоните, го ставам на F5. Топ е кутијата и едвај чекам да ја досредам. Сега ја фарбам и барам добра слика за да ја принтнам на голем формат и да ја залепам од страна на кутијата. Поздрав до сите и добро ве најдов!!!!!
Ај да заплакнеме очи
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
::
|
осеќам дека ќе примаш гости кога ќе биде готова!
здраво и добре ни дојде
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Добредојде и да видиме тоа машиништето шо побрзо.
_________________ ејм фор д бушес!
|
scaptomant
Џуниор Џедај
|
Обавезно, само ке треба малку време, негде летово ги чекам клучните делови од машинава!!!:)
|