Author |
Message |
dare_sum
Сеирџикус Максимус
|
Vcera go izgledaf... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) gad demit kolku e jako.
_________________ http://darkoristevski.blogspot.com/
|
21 Jul 2010, 00:34 |
|
![](./styles/avalon/theme/images/spacer.gif) |
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
::
|
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
23 Jul 2010, 14:30 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Мал апдејт, преводот од старата верзија одговара перфектно и на новата...
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
23 Jul 2010, 17:55 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
Фино, ќе се симне ова за во архива, а старата ја избришав.
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
23 Jul 2010, 18:02 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Излезе и HD верзијата од чудово, Batman.Under.the.Red.Hood.2010.720p.x264-QCF (2.2GB). Би требало да го има по торенти наскоро. Ќе додадем и линк, ако не забреем...
|
24 Jul 2010, 18:46 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Гледај да не заборавиш ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
25 Jul 2010, 10:45 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Хмм, чудно, уште го нема на торент... А веќе има превод за него (на истиот линк од погоре).
|
25 Jul 2010, 14:27 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
|
29 Jul 2010, 13:57 |
|
pikantez
Зен Мастер Форумџија
|
ej samo da se doobjasnam za betmenov da ne ispadne deka mrcam epten - a priori batman mi e super koga e sam, ama epten mi e tapa koga e so robin, poradi pateticno-tatkovskiot odnos i totalno nekamuflirackiot crveno-zolto-zelen kostim na robin. nightwing odnosno apdejtiraniot robin mi e kul. i zatoa mrcam koga kje go vidam semaforov, epten mi go krsi filmot na osamen osvetnik kako sto Temniot vitez go dozivuvam...
|
17 Aug 2010, 12:49 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Iskreno Robin ne go poshtuev mnogu mnogu pred da zachitam Teen Titans (na George Perez, Wolfman) i tamu Robim mi stana epten super lik. Negovata uloga vo Batman serijalite e esencijalna. Zoshto? Bidejki na Batman mu treba (kako so se ispostavi pred 1 godina) ZAMENA (u sluchaj da popie metak u chelo). Nekoj shto kje ja prifati "shtafetata". Robin e pameten izbor (bilo da e Grayson, Todd ili Drake) za partner. Sinot shto Bruce nikogash nema da go ima (barem ne dodeka e Batman). Bez Robin, Ljiljakot bi spobudalel. Robin ja dava nishkata na optimizam sto Batman ja ima izgubeno negde po put dodeka stanuval Batman. Smrtta na Jason Todd (barem kako so ide prikaznata) e edna od najgolemite mrlji na sovesta na Batman. E sea znam deka kostimot na robin e malku kretenski (barem originalniot) ali Robin sega ima nov kostim koj PRSHTI. Em psiholoshkoto profiliranje na likot vo poslednite 10-20 godini e i te kako na visoko nivo. Robin RULES! ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
17 Aug 2010, 14:09 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
ludnica crtan.......Bolji od Mask of the Phantasm ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ok da ne bogohulam ne e ali 9/10 ocena ima od mene
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
21 Aug 2010, 17:08 |
|
|