|
|
It is currently 05 Feb 2025, 14:51
|
Author |
Message |
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
::
|
Takodze.
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
16 Mar 2009, 10:49 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
Joined: 25 Jan 2009, 16:02 Posts: 2649 Location: Skopje, Makedonija
|
Видете, на сите времето ни е драгоцено, и да, ова е на доброволна база, ама не е фер да се направи нешто, и после да не се стави овде со образложение, "зашто другарски се договоривме да не ви ги покажуваме цртежите"...да не споменувам дека овојпат имаше и највеќе време, т.е. 2 недели...Не знам за вас, ама јас така мислам, кој сака да се откаже нека има барем оправдување, нека не ме прави идиот...за мене зборам
_________________http://temnik.blogspot.com/http://nikotem.deviantart.com -------------------------------- A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.St. Francis
|
16 Mar 2009, 10:58 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Druze, ako nekoj odbere da ne ja pokaze vekje izrabotenata ilustracija-strip, moderatorite kako i clenovite nemaat apsolutno nikakvo pravo toa da im go nametnat (so kratenje na poeni ili nedaj boze baniranje). Sepak celiov topic kako i forumov voopsto se otvoreni za da se zabavuvame, a vo megjuvreme i da naucime neso novo i da se podobrime. I mene mi e krivo so dva duela po red ne dojde nekoj da mi go podbere g..ot ama sto e tuka e.
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
16 Mar 2009, 11:15 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
|
нема негативни бодови, ако не пратат, нема да освојат бодови...
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
16 Mar 2009, 11:35 |
|
|
Darbog Darkmore
Магус Регуларус
Joined: 24 Jan 2009, 21:06 Posts: 1308 Location: Vinica,Makedonija
|
|
16 Mar 2009, 13:11 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
|
Далеку од тоа дека треба да се банира некој...Само вака и тој што пратил и тој што не пратил се ставени во ист кош...Како сакате...само мислам дека ако е фер, треба да е фер до крај...
Има парови за наредни дуели?
_________________http://temnik.blogspot.com/http://nikotem.deviantart.com -------------------------------- A man who uses his hands is a laborer. One who uses his hands and mind is a craftsman. He who uses his hands, his mind, and his heart is an artist.St. Francis
|
16 Mar 2009, 13:21 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
parovi ima nema spremni likovi koj saka, neka "isparuva likovi"
|
16 Mar 2009, 13:23 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
|
Ги охрабрувам сите, доколку направиле нешто да го постават, вака не оставаат сите во неизвесност...
|
16 Mar 2009, 13:25 |
|
|
StoneMan
Џуниор Џедај
Joined: 14 Feb 2009, 13:01 Posts: 80 Location: Skopje-Macedonia
|
Моето нестручно око ги разгледа малкуте поставени цртежи и вака гласа. Раста - Сентинелот Ми се допаѓа неагресивноста во дуелите на Раста. Има дуел а сепак не е со крвои. Додуша и кај Сентинелот нема квои ама сепак Раста. Темков - Алхемио Темков ми остави одличен впечаток со целиот стрип. Незнам зошто и други не гласаа за тебе. Микса - МорганаМоргана бидејќи има дуел, а и јас го разбрав дуелот другите што не го разбраа. На тие што не испратија срам да им е.
|
16 Mar 2009, 13:51 |
|
|
Temnik
Пензиониран Мрчатор
|
Инаку, жалам што е така, ама за наредниов дуел нема да бидам во можност да учествувам поради обврски, така што не ме планирајте, а за понатаму ќе видиме како ќе дозволи времето...
|
16 Mar 2009, 13:53 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
ako ima dueli, da ne te sparuvam za ovaa nedela?
|
16 Mar 2009, 13:58 |
|
|
Morgana
Ултимејт Резервист
|
|
16 Mar 2009, 17:02 |
|
|
Damjan
Манга Падаван
|
psto ne go ispocituvavme rokot mislam deka e vo red da se dadat (-) poeni !!!!!! a toa dali ke go stavime ona sto go nacrtavme?.......se vo svoe vreme!!!
_________________ Pepe Le Pew: Why did everyone leave? Oh, but of course! Already I have achieved a post of honor, and have been left to defend the fort. Viva la Republique!
|
16 Mar 2009, 17:28 |
|
|
the Jester
Ултимејт Резервист
|
jas zalam sto ne uspeav da postiram nisto , vremeto e najgolem neprijatel na site nas , moeto e moj poseben i ne se pravdam pred nikogo za niso na damjan crtezot ne ide bez mojot i obratno, ke go stavime duelot na dr topik a sto se odnesuva za bodovite - pravila si se pravila, odzemete slobodno pozz do site i top dueli ispadnaa
_________________ .... i'm like a monkey in a banana factory !!!
|
16 Mar 2009, 18:43 |
|
|
alhemyo
Ултимејт Резервист
|
Полека луѓе, бодовите се најмалце битни. Дуелите треба да бидат за забава и релаксација, + вежба.
16 Mar 2009, 19:46 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
|
16 Mar 2009, 20:26 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
ај уште ова цртаме од љубов, награди нема! факт е дека не е фер ако противникот не постира цртеж. факт е дека дуеливе на сите ни донесоа нешто плус, ја седнав да цртам после долго време, моргана дозна некои нови ликови кои ни ги пренесе на нејзин оригинален стил, темков направи 2 страници стрип во боја, мичо и здраве стандардно добри, другиве сите имаа јаки и смешни идеи... е сега, тоа што не се делеа минуси, или некој е незадоволен од гласањето е друг проблем! ја (на пример) сум пресреќен што имам еден поен до сега освоено! така да, еден совет за сите
канализирајте ја нервозата и негативната енергија на други начини (мене спортување ми е филтер), а креативноста и работата нека ви се оружје со кое ќе се борите!!!
|
16 Mar 2009, 20:47 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Ova e pred se zabava,i nikoj ne se tera nitu se ocekuva,nitu moli da napravi neshto....Koj e dojden dobredojden e i nema potreba od delenje nervozi ili sho i da e.....Ajde malku pozitivna energija.....I baj d vej mozi od skica do lokomotiva....t.e koj kolku ke stigni i kako ke stigni
_________________ ејм фор д бушес!
|
16 Mar 2009, 21:03 |
|
|
Morgana
Ултимејт Резервист
|
Вака...незнам дали ова со канализирањето енергија се однесува и на мене,ако се однесува,јас би рекла дека цело време си бев коректна,си почитував и рокови и правила и се забавував,се едуцирав и сум благодарна за отстапениот простор на форумов,сум приметувала и нефер работи,сум трпела и тешки критики,нервозата секако не сум ја тресела тука на форумов,но сакам кога ќе се рече вака ќе играме-така и да се игра(во секоја игра си постојат правила),бодови не сум му броела на никого,нити ми е важно,но треба да се почитува идеата и трудот на сите што учествувале.Сменете ги правилата како сакате или нека нема правила,само да си знам,таков човек сум.
|
16 Mar 2009, 21:52 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
не, ова ми беше општо кажано, немав намера кон никого конкретно да е насочено. може и да прекине со гласање, само презентирање! само така се губи натпреварувачкиот карактер.
|
16 Mar 2009, 21:56 |
|
|
Morgana
Ултимејт Резервист
|
ОК.како ви одговара на мнозинството,така нека биде... Може ли да ми кажеш која ќе биде темата за новите дуели?
|
16 Mar 2009, 22:02 |
|
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
ја чекав да видам дали некој ќе прати спремни парови ако до утре нема, ја имам на работа некои неискористени од претходно 2-3 комбинации се во игра филмски јунаци помошници стрип херои
|
16 Mar 2009, 22:04 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
JAs sum stalno za sho i da dajte za crtanje
_________________ ејм фор д бушес!
|
16 Mar 2009, 22:08 |
|
|
miksa
Џуниор Џедај
|
Santinelot Alhemyo Dare
Iam ja idea za nareden duel, ako vi se sviga? Da se pucame so likovi od stripovite u stilot na Garfild, Hogar, Pearls, Пецко:) i sl.
_________________ miksa-x.blogspot.com
|
17 Mar 2009, 00:59 |
|
|
alhemyo
Ултимејт Резервист
|
Закон е тоа, мене ми е филм и со фаци од филмови да се тепаме. Форест гамп версус Џек Спароу.
17 Mar 2009, 01:06 |
|
|