gordan
Магус Регуларус
|
Само да информирам дека во www.stripovi.hr им стигнал Talicni Tom na VC. Цената им е 50 куни. Не планирам да купувам ништо засега, така што организирајте се башка Следниот пат коа ќе планирам, ќе пишам да се изорганизираме. И внимавајте - купувањето преку интернет со картичка е УЖАСНО навлекувачки. You've been warned.
|
fichot
Пензиониран Мрчатор
Joined: 26 Jan 2009, 00:31 Posts: 3222 Location: Skopje, 1712AD
|
Ja sum zagrean za Kolekcionar od Toppi, pa ako ima use nekoj so planira nek pishe.
|
gordan
Магус Регуларус
|
Update за web shop-от на Бабилон:
*** He, našli ste mi bolnu točku.
Webshop postoji, čak dva, ali ne rade. Točnije, radi jedan koji je prazan (), a drugi koji je u završnoj fazi je 99% pun, ali još nije pušten u promet.
Evo i sad sam na njemu, upisujem podatke, pa zaboravim staviti još koju sličicu ovdje ... i onda vidim ova pitanja ...
Trebao je krenuti s 01.01.2011. ali zbog obaveza nisam stigao sve organizirati, tako da bi do polovice mjeseca konačno krenuo. Dodatni je problem što neće biti kako sam zamislio, s obiljem fotografija stripova, ali ako budem čekao da sve detaljno napravim, ostat ću još jednu godinu bez webshopa. Uz stripove, tu je i videoteka, pa prodaja filmova, knjiga, igara, ...
Zato, krećem s ne poptunim shopom, ali važno da će sva ponuda stripova biti vidljiva ... a ostale stvari će se tokom godine popunjavati ...
Ma šta reći, ispričavam se svima koji su čekali, pogotovo onima kojima sam rekao "... do kraja mjeseca će raditi ..." i tako iz mjeseca u mjesec.
I na kraju, ostaje mi samo da kažem: Do kraja mjeseca će raditi. ***
|