It is currently 18 Dec 2024, 21:10

Reply to topic  [ 7 posts ] 
Пауза блог -се бараат автори да пишуваат стрип постови 
Author Message
Суперхерој Под Стечај

Reply with quote
Правам еден блог http://pauza-blogger.blogspot.com/ на кој сакам да има многу информации забава... и нормално стрип вести па и затоа барам луѓе кој би можеле да пишуваат за стрипови било да се колумни,предлози за стрипови и се друго околу нив а може и да пишуваат и друго што не е поврзано со стриповите

тие што сакаа да пишуваат нешто на мојот блог нека пишат ќе ги ставам блог автори да пишуваат ,само вие доколку имате свој blogger акаунт пишете ми ја e mail адресата

26 May 2011, 10:25
Profile
Суперхерој Под Стечај

Reply with quote
абе некој сака да пишува заедно со мене на мојот блог ,барем некој кој би пишувал за стрипови :roll:

27 May 2011, 15:28
Profile
Reply with quote
:D Очигледно никој. Пред да створиш нов блог, размисли како би го развивал. Не прави го обратното. Поздрав од мене.

27 May 2011, 18:09
Зен Мастер Форумџија

Reply with quote
Марко очигледно си бааги помал, идејата за блог со текстови околу стрипот е ок, ама сепак треба сам да се организираш и да пишуваш вака други луѓе да пишуваат малку тешко не за друго време се нема за се.
Ангажирај се сам другарче и почни полека да си ги развиваш идеите, подршка верувам ќе имаш.

27 May 2011, 20:11
Profile
Сеирџикус Максимус

Reply with quote
..Marko ..od srce bi ti pomognal....ali ne se razbiram ja u toa ....blogoi, ti rekov mi reche....napraj ti toa so si smislil ..se po red ce si dojde....cepaj ..samo napred.. :)

27 May 2011, 20:45
Profile
Суперхерој Под Стечај

Reply with quote
ок сега за сега ете пишувам сам али сеуште е нов блогот ќе има интересни занимливости,вести и др :D

27 May 2011, 23:13
Profile
Суперхерој Под Стечај

Reply with quote
Супер е, само што ти требало и тоа blogger (во pauza-blogger.blogspot.com)? :)

04 Aug 2011, 17:05
Profile
Reply to topic   [ 7 posts ]