Стрип работилница со Џамал Игл-Битола

Веднаш после стрип работилница со Џамал Игл во Скопје,за која што можете повеќе да дознаете ОВДЕ, ќе се одржи и стрип работилница во Битола,на ден 14 октомври-петок во малата сала во центарот за култура.Сите заинтересирани се добредојдени.Повеќе за целиот настан може да дознаете ОВДЕ!

Стрип работилница со Џамал Игл-Битола