ИЗЛОЖБА НА КАРИКАТУРИ НА ДАРКО МАРКОВИЌ ДАР-МАР!

По повод јубилејот – 70 години живот, 50 години работа и 30 години „Пецко“ – во просториите на КИЦСМ „СПОНА“ ќе биде отворена изложбата на карикатури на Дарко Марковиќ – Дaр-Мар.

29.03.2011

29.03.2011