ИЗЛОЖБА НА ТАЊА ВУКОБРАТ!

Изложба на Тања Вукобрат насловена “Les Femmes” во Кафе Ли од 11-ти април 2011 (понеделник), со почеток од 20:00. Повеќе информации ТУКА.