Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио!

Стрип колумна на Krale

Повратак Супермајка – Дел ШЕСТТИ: Камшик е во мода!

“Зашто ја постирам цела 216 страна? Бидејки е битно КОЈА Е ПРИЧИНАТА зашто Колбасов попива толку камшици: бидејки многу збори. Ќе се навратиме на муабетов…
На Робсон (ќе ви речев оној со Машната и со Памперсот, ама немаше да Ви текне 😉 ) му се спојуваат жичките и до лопата успева да му преполови цепаницата на еден од негативците (?) 😯 , и иако се случува тоа, останатите Лошковци продолжуваат во ист стил…..СО КАМШИК!”

Цела колумна ТУКА, а коментарите на истата ТУКА!

Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио