Diablo 3 на 15 Мај и кај нас!

Ова е тоа! До сега ми течеа лиги на видеа од Парис и Лондон. Малце да се осетиме дека не сме тунгузија скроз.
Чоек да може да си напраи преордер, да си дае капар и да не му ја мисли, да си добие игра вечерта.
Ќе биде организирано со сите салтанати. Ке има наградна игра, тривиа, ке се доделуваат награди, се ке биде во знакот на Diablo.
На 14ти продавницата на….
Повеќе инфо ТУКА!

Diablo 3