GG Кампања!

Кампања за подршка на емисијата за игри GG!
GG – Добра игра!

Дали DotA е подобра од LoL, колку е шансата да се падне добар ајтем во Diablo 3 после новиот пач, дали вреди да се потрошат 60.000 денари на нов компјутер, на кои делови од телото најмногу влијае седењето пред компјутер, дали од „компјутор“ паѓа коса, дали во Македонија доволно се вложува во Cyber Sport,…
Повеќе информации и можност за донации ТУКА

GG!

!