STARCRAFT 2

Добра вест за сите Старкрафт фанови: BLIZZARD официјално ја најави датата на излегување на долгоочекуваната игра… Барем првиот дел од трите 🙂

27 ЈУЛИ 2010
StarCraft II: Wings of Liberty

Гикови од целиот свет, обединете се 🙂