Ново на Балканот!

Најновите изданија на Балканот т.е. бивша СФРЈ, кои во моментов се во продажба во матичните земји. Повеќе информации за изданијата можете да прочитате ТУКА.Голема благодарност до WWW.STRIPOVI.COM.