Ново низ трафиките!

Политикин Забавник број 3284 – цена 90 денари
Стрип: Плашт и Очњаци

Мал Политикин Забавник број 97 – цена 75 денари
Стрип: Мерлин

Том и Џери број 7/2014 – цена 90 денари

Мики Маус број 10/2014 – цена 120 денари
Поклон играчка

Драгонеро (М комикс) број 3 – цена 199 денари

Алан Форд број 137 – цена 60 денари

ново низ трафиките