УФО 2012

Центарот за културен проток “АРТерија” објавува конкурс за учество на вториот по ред Уметнички Фестивал Охрид “УФО” 2012.

Сите заинтересирани нека испратат CV, портфолио и фотографии од проектот со кој сакаат да учествуваат, на нашата e-mail адреса: arterija@ymail.com

Крајниот рок за пријавување е 20-ти Октомври 2011.

 

Повеќе информации ТУКА!

уфо 2012