ЛЕГЕНДИТЕ ЦРТААТ: DRUILLET / HOGARTH / BUSCEMA!

Уште една jam сесија, овој пат со три други легенди на стрипот: Philippe Druillet (Le Mystère des Аbîmes, Nosferatu), Burne Hogarth (Tarzan) и John Buscema (Savage Sword of Conan, Avengers).

Видеото и дискусијата, ТУКА.

Hogarth / Druillet / Buscema

Hogarth / Druillet / Buscema