Дизни го купи Лукасфилм!

После купувањето на издавачката куќа Марвел,вчера Дизни го купи и Лукасфилм,.
Со ова Дизни станува сопственик на Стар Ворс насловите.
Прва најава-ЕПИЗОДА 7 во 2015!

дизни-лукасфилм