Tags

Related Posts

Share This

ПРОЕКЦИЈА ВО КИНОТЕКА

Во рамките на Скопје Филм Фестивал, ќе се прикажува анимираниот филм “Хансел и Гретел” на 19 април во 22 часот.

Повеќе инфо ТУКА.