Tags

Related Posts

Share This

ХОБИТ: КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДААТ ЏУЏИЊАТА

Додека се снима филмот Хобит, ќе може да видите како изгледаат некои од карактерите кои ќе бидат во филмот.

Повеќе инфо ТУКА.