Tags

Related Posts

Share This

“THE AVENGERS” ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Градско Кино Милениум
Поздрав екипа, љубители на добар филм, пријатели на Кино Милениум. КОНЕЧНО, НА ВАШЕ БАРАЊЕ И ПО ВАША ЖЕЛБА, THE AVENGERS ВО ВАШЕТО КИНО МИЛЕНИУМ!!!

Со гордост можеме да ви обзнаниме дека од ПЕТОК (11.05.2012) со почеток од 18:00 и 22:30 на програмата на Кино Милениум ќе се прикажува мега спектаклот The Avengers во 3Д.