It is currently 26 Jul 2021, 14:34Reply to topic  [ 204 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Пусто Турско 
Author Message
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


11 Mar 2014, 16:27
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
hehe :)

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


12 Mar 2014, 17:31
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


13 Mar 2014, 23:17
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 02 Jul 2010, 09:08
Posts: 8298
Location: Skopje
Reply with quote
Погледот у вториот панел :mrgreen:

_________________
The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration.
Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам.
Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.


13 Mar 2014, 23:33
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Заради тоа и се прати стрипов :љољ:


14 Mar 2014, 00:11
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
bogami, stilov mu e mini maksi :)

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


14 Mar 2014, 01:54
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


14 Mar 2014, 16:53
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
super, bravo za pusto tursko :D

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


14 Mar 2014, 23:28
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


18 Mar 2014, 15:01
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 02:23
Posts: 21535
Location: Битола!
Reply with quote
najs uan.

_________________
ејм фор д бушес!


18 Mar 2014, 15:10
Profile WWW
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 09:57
Posts: 16762
Reply with quote
:lol:

_________________
3 работи за успех во животот:
1. Биди позитивен.
2. Никогаш не кажувај се што знаеш.


18 Mar 2014, 15:21
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


20 Mar 2014, 15:01
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


22 Mar 2014, 22:26
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


24 Mar 2014, 18:10
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
he he :D

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


25 Mar 2014, 02:01
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


25 Mar 2014, 19:39
Profile
Сеирџикус Максимус
User avatar

Joined: 24 Jan 2009, 16:35
Posts: 5116
Reply with quote
Stripcinjava se ludi skros :D

_________________
http://darkoristevski.blogspot.com/


06 Apr 2014, 17:59
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


05 May 2014, 00:50
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


05 May 2014, 14:05
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 02 Jul 2010, 09:08
Posts: 8298
Location: Skopje
Reply with quote
:lol: :lol: :lol:

_________________
The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration.
Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам.
Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.


05 May 2014, 17:31
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 28 Jan 2009, 11:11
Posts: 7989
Location: Paris
Reply with quote
kakov strip ej :)

_________________
Komic Brew - Your freshly brewed comics
http://www.komicbrew.com
http://www.facebook.com/komicbrew
http://twitter.com/KomicBrew

Lynx Animation Studios
http://www.lynxanimation.com
http://www.facebook.com/LynxAnimation


06 May 2014, 08:57
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Дарко Ристевски го работи овај стрип повеќе години и веќе има стотици каиши направено. Не знам зошто тој, Дар-Мар, ред други автори кои работеле каиши, не се заангажираат и да извадат некакво интегралче/колекција, пред се за развој и афирмација на стрип културата, башка и добро ќе пројде кај пошироката публика бидејќи се популарни стрипови кои ги има секој ден на трафика, со години. Такви изданија од Гарфилд, Хогар итн, се многу популарни по светов.. Може Стрип Квадрат, кога веќе се зафатија со издаваштво, да пробаат да издејствуваат некаква соработка со погореспоменатите автори. :)


06 May 2014, 14:18
Profile
Надежен Луд Научник
User avatar

Joined: 25 Jan 2014, 23:55
Posts: 131
Reply with quote
Пусто Турско како некој омаж на Хогар Страшни ми делува. Порано беше црно-бел, на почетокот. Ми се допаднаа ситуациите.

_________________
"My name is Ozymandias, king of kings: Look on my works, ye Mighty, and despair!"


06 May 2014, 19:50
Profile
Зен Мастер Форумџија
User avatar

Joined: 23 Jan 2009, 02:23
Posts: 21535
Location: Битола!
Reply with quote
Идиоти из Ида побарај го исто....омаж....т.е слични ситуаци....

_________________
ејм фор д бушес!


06 May 2014, 21:51
Profile WWW
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


18 May 2014, 21:51
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 204 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron