It is currently 29 Jul 2021, 10:50Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
ПЕЦКО (Дар-Мар) 
Author Message
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


11 Mar 2015, 03:55
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


27 Mar 2015, 15:16
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image

Image

Image

Image

Image

Image


05 Apr 2015, 15:52
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image


16 Apr 2015, 23:32
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
Image

Image

Image

Image

Image


17 Jun 2015, 18:09
Profile
Пензиониран Мрчатор
User avatar

Joined: 12 Aug 2011, 00:35
Posts: 4022
Reply with quote
До гледање Пецко

"Дарко беше позагрижен за исчезнувањето на хуморот и сатирата, а не за својата судбина. Рече, не е на арно кога реалноста станува посмешна од хуморот. Тешко на народ кој престанал да се смее. Неговата порака беше: „Мора да му го вратиме духот на народот. Оти ќе нè нема“."

Целата колумна на Ерол Ризаов: http://erizaov.mk/?p=3048

Image


15 Jun 2016, 00:38
Profile
Суперхерој Под Стечај

Joined: 30 Jan 2009, 09:11
Posts: 397
Reply with quote
Мислам дека сеуште не сме свесни колкава е оваа загуба. Од секој аспект.
Кога ќе ја снема и оваа (ин)дискретна критика, не знам што ќе остане, дали некој од семејството ќе ја продолжи традицијата?
Збогум Дар-Мар, збогум(?) Пецко :(


16 Jun 2016, 12:01
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron