Author |
Message |
Мики
Манга Падаван
|
Сега за сега мислам дека 1 епизода е само помината... На Cartoon Network го даваат... Во сабота, незнам во колку саат... Изгледа интересно ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Живот... динамичен колоиден систем во кој реверзибилно со состојбата ти поминува во гел! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
15 Sep 2009, 18:03 |
|
![](./styles/avalon/theme/images/spacer.gif) |
BrunoPhoenix
Манга Падаван
|
најлош.цртан.у свет
|
02 Jan 2011, 19:47 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Mene pa super mi se....t.e podobri se od novite avengers.....
_________________ ејм фор д бушес!
|
03 Jan 2011, 22:16 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
::
|
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
09 Jan 2011, 12:06 |
|
BrunoPhoenix
Манга Падаван
|
мене ни новите авенџрс не ми се свиѓаат...цртежот е одличен ама некако незнам што му фали,ама просто досадни се,се е више видено,во споредба со џастес лиг е срање @ talamar си дадов за задача да ги гледам радувањата на радован и тие другите,чисто за другите цртани после да ги ценам поише ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
10 Jan 2011, 17:27 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
|
Како бре, надежна наша младино, Радувањата на Радован ги немате гледано? Богохулие! /Ах, лошото дете Хуго... И оној со снешковците, Були Були ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
10 Jan 2011, 20:31 |
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
...и Њу Зајец Погоди! (чим се враќаме до Загор од ’61, редно е во се да се „уназадиме“ - мислам, да се „едицураме“...) Ајде бе Тетоец, остави ги да си уживаат, какви се не цртани има во моментов по каналиве, мене глава ме здоболе - бескраен избор (не зборам дека се квалитени баш сите, ама има избор! ...)
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
10 Jan 2011, 20:35 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
|
Абе квалитетни, неквалитетни, овие стариве се легендарни! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Од Зајецот, Радован, Були и Кирил Стипсата до Мечето Ушко, Летечките Мечиња, Кукури и таа чудната “стоп-моушн“ чешка/полска анимација со тие снежните луѓе што се возеа во комби ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Да го оваквам, луѓе почнаа Багз Бани и Пинк Пантер да ги забораваат, а за ствари ко Пинки енд Д Брејн ич да не почињам... Со други зборови, мора да скрцкаме малку ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
10 Jan 2011, 20:40 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Супер е цртанов, имам изгледано првите седум епизоди мислам.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
12 Jan 2011, 09:51 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Meshkov PREKINI DA CHITASH ZAGOR! Chitanjeto na ovoj bezvremenski junak (posho e zaglaven u vremenska anomalija-nesho ko Groundhog's Day samo ova e u opseg od 5-10 godini, ne staree, ne se seli i ne moze da umre i nema shansi nekogash da prodolzi vremeto za nego, posho ochigledno e deka nema kriva na uchenje, ko onaa na Bill Murray nali) seriozno vlijae na sposobnosta za raspoznavanje na dobar crtan od stranje crtan. Silver Surfer e serfer od Kalifornija be?! Se si mislev deka e napaten vselenski patnik, glasnikot na Galaktus, a ono... Bil ustvari dolgo zaboraveniot i nikogash (do sega) eksponiran chlen na Beach Boys. Oh well...Live and learn. ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
12 Jan 2011, 10:31 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Искрено да ти кажам, ги земам за колекција ама веќе престанав да ги читам Загоритем, што немам време а и други работи ми се приоритетни за читање. Инаку да во право си за Загор заглавен е опасно во време ама ако продолжи вака и од таму ќе го избркаат ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
12 Jan 2011, 10:49 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
mene mi se seushte super crtanive.....
_________________ ејм фор д бушес!
|
12 Jan 2011, 23:47 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Цртаните се топ.
|
13 Jan 2011, 13:04 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Вриштев од смеење ![Image](http://img522.imageshack.us/img522/3491/detailn.jpg)
|
19 Jan 2011, 23:13 |
|
|