![](./styles/avalon/theme/images/spacer.gif) |
|
It is currently 11 Feb 2025, 17:13
|
Author |
Message |
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
Ова не ми се свиѓа ич. Мамицата ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
08 Jun 2012, 04:04 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
|
10 Jun 2012, 01:11 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
It's game (7) time! Yeah!
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
10 Jun 2012, 01:35 |
|
Мики
Манга Падаван
|
Рондо е играчиште. Езерџија сум, и нели Бостон ги хејтам ко Пепси, Вест цигари и Мекларен у формула, али момчево растура.
_________________ Живот... динамичен колоиден систем во кој реверзибилно со состојбата ти поминува во гел! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
10 Jun 2012, 02:39 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
Не сум за Бостон, али не ги сакам Хит у финале уопште. + многу пофраерско ќе биде финалето - Старци vs. Деца ![Uber Geek :ugeek:](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
_________________ The only thin line for a man to be on, is the one between motivation and inspiration. Во сон се родив, во сон живеам, во сон ќе умрам. Thieves get rich and saints get shot and God don't answer prayers a lot.
|
10 Jun 2012, 03:33 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
Појма немаат што прават Бостон. Ко да гледам мак лига
|
10 Jun 2012, 04:05 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
|
10 Jun 2012, 04:49 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
::
|
Го повлекувам она што го реков претходно за Бош, ги уништи вчера. Не дека центар им фалеше, туку немаше кој тројки да дава Не знам дал го приметивте податокот синоќа, последните 30 и кусур поени на Мајами ги дадоа Џејмс, Вејд и Бош. Ако продолжат така, финалево има потенцијал да биде една од најепските серии во последнава деценија...
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
10 Jun 2012, 17:01 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Не почна баш епски финалево, ама второво полувреме е бонбона. Дурент се мрдна во последнава четвртина, на 4 минути до крај ОКС води 10 разлика, иако губеа цели три четвртини. Освен ако некој во Мајами озбилно не се здиви (или Вестбрук не направи некоја колосална глупост), не верувам дека Хит ќе направи пресврт, особено ако се земе во предвид дека Вејд е дупка цела вечер. За спомнување е и на моменти чудниот критериум на судиите, имаше неколку погрешни одлуки во корист на Мајами, но нејсе, не влијаеше до толку. ЕДИТ: Ја одржаа Оклахома разликата до крај, без некои поголеми проблеми. 1:0, 3 мор ту гоу ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Рандом смешка: Скоро цела четвртина на терен идеше реклама за Европско во фудбал ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
13 Jun 2012, 04:38 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
Мераци
|
13 Jun 2012, 04:42 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
|
The Dream Team Documentary HD
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
15 Jun 2012, 01:23 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Отиде Оклахома по ѓаволите... Враќање од 3-1: невозможна мисија.
|
20 Jun 2012, 04:45 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
This is turning into a bloodbath ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif) Батие и Милер ги уништија, и не само на натпреваров, Мајами ќе ја добие серијава главно ради подобрата клупа (плус Батие/Чалмерс), додека клупата на Оклахома е очајна, вклучувајќи го и Харден... Има уште една четвртина до крај, ама мислим дека може да им се честита титула на Мајами уште сега, како и МВП титула на Џејмс. Епа, честито ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
22 Jun 2012, 04:07 |
|
?TheRiddleR?
Манга Падаван
|
Where the haters now? ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) Мило ми е, конечно и кралот со титула. Фантастичен начин да се освои титула, со трипл дабл. Милер нема седум тројки погодени веројатно со години, ама ете го и он. Ако е здрав, регуларно по 4-5 тројки да дава од клупа, наредна сезона пак финале ќе се игра. Нормално, со помошта и од другите, ама ова и така и така ќе ги направи Мајами многу појак тим.
_________________ Thor: "Give your orders and ultimatums to those who choose to obey, or are too cowardly to fight, not to me. Or learn again the difference between a God of Thunder and a mortal man in a metal suit"
|
22 Jun 2012, 10:40 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
|
28 Jun 2012, 17:56 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
|
28 Jun 2012, 21:07 |
|
Comic Geek
Зен Мастер Форумџија
|
|
28 Jun 2012, 21:32 |
|
Мики
Манга Падаван
|
Неш у Лејкерс, Реј Ален у Мајами. Коменц, аниуан? ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Живот... динамичен колоиден систем во кој реверзибилно со состојбата ти поминува во гел! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
07 Jul 2012, 23:40 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
Неш замина во ЛАЛ заради тоа што од таму почесто ќе можел да си гледа децата кои му се кај жена му во Феникс (разведен бил). Исти пари му даваа и Никс (по 8-9 милиони по сезона - 2 или 3 годишен договор), но далеку му било. Неш и покрај 38те години е сепак голем апгрејд за ЛАЛ на PG, чекор се поблиску до уште една титула, за Коби конечно да ги направи 6 ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) А Реј Реј испадна предавник.. замина во најлутиот ривал на Бостон и тоа за помали пари.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Бостон најверојатно знаеја за ова дека ќе се случи, па си го договорија Џејсон Тери од Далас... а Далас останаа без двајцата Џејсони ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) ..Џејсон Кид на 39 години ќе потпише за Никс, што не ме израдува премногу, ама добар ќе биде како бекап PG, а и Лин ќе треба некој да го рани со совети.
|
08 Jul 2012, 15:22 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
|
Неш - ако LAL освојат титула годинава, нема да ми е криво... ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) Кид - што знам... I guess на 39 години може што сака да прави. Фала му за титулата што „ни“ ја донесе. Реј - без везе малку изгледа целава работа, да... Најверојатно ќе им биде Мајк Милер/Џејмс Џонс на триото таму. Ако така сака, само за да земе титула, нека му. Поасални анализи од типот како можат да им помогнат на тимовиве, понатаму. ![Uber Geek :ugeek:](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif) Факт е дека Неш и Кид и те како ќе помогнат. Тимовите секако се во огромна добивка со нив. Што ли ќе биде со Далас мене ме занима... /Тери - си е Тери. Ќе ја игра истата игра, ќе биде продуктивен.
|
08 Jul 2012, 15:29 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Мајами е најлутиот ривал на Бостон? АААХАХАХА /Sorry, Neo. Морав. Сепак, не постои НБА само последниве две години ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) ЕДИТ: Префрлањево на “старциве“ од еден тим во друг го гледам како Дерек Фишер-тип на потег, барем во случајот на Неш и Кид. Не зборим само за потенцијалот за освојување титула, кое е нешто кое секој играч го посакува во тим, туку во присуството на искусни ем прибрани луѓе со победнички менталитет во соблекувална, на тренинг, на тајмаут. Се сеќавате колку позитивни муабети за подобрено расположение и дисциплина излегоа откако Фишер отиде во ОКС? Друго е кога имаш таков тип на ветеран во екипа, макар и да не може да игра повеќе од 10 минути...
|
08 Jul 2012, 17:50 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
^ ако бе Тетоец, драго ми е што се изнасмеа.. ..нормално дека за моменталната ситуација ми е муабетот, а и за блиска иднина нема да биде многу поразлично + само што играа финале на исток, нели.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
08 Jul 2012, 18:08 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Јасно, јасно... Што ти прави едно испуштање на зборот моментално од таа реченица ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
08 Jul 2012, 18:32 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
eve nesto ko za Comic ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
|
10 Jul 2012, 14:14 |
|
Neo
Пензиониран Мрчатор
|
Надежта и позитивната енергија која ја донесе Лин во NY, сега се сели во Хјустон. Нека му е со среќа таму. Долан трошеше пари за какви ти не играчи претходната декада, по 50, 100 милиони долари договори, а баш сега, со светската сензација на годината Лин, кој му донесе голема популарност на тимот, го однесе тимот во плејоф со серијата 9-1 во февруари со кои NY се врати во игра, грмеше MSG како што не грмела 20 години, ама ете, не било ова доволно да го задржат дечкото, голема била сумата во договорот за третата година и ќе биле големи даноците на луксуз. Yeah right. Парите на Долан не му се проблем, не сакаат да признаат јавно дека во Лин не гледаат пресветла иднина, а наредно лето има шанси да се донесе Крис Пол (другар на Кармело), па ја коцкаат оваа сезона со што го пуштаат Лин за ништо (а можеа бар да го потпишат, па да го трејдуваат, до третата сезона има време), а на PG ги носат просечниот Фелтон и пензионерот Кид. Аaaхх.. секоја сезона, нови шок моменти кај никс.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
20 Jul 2012, 00:57 |
|
|