DD e jako filmce.....ne znam sto tolku site mrcat koga ima i razraboteni likovi i odlicen casting i kostimite se HELL YEAH...
a sto *** e tolku falen spiderman koga Kirsten Dunst E MJ!!!!!!!! neli trebase mj da e najjaka cura u cel svet....nesto kao gisselle bundchen sto e??? ovaa e grda ko treta smena u alumina. producentite barale nesto pomegju gwen stacy i mj i ja nasle ovaa?bravo za niv. hulk 1 e razocaruvanje...koga samo ke mi tekne deka go kupiv "the official magazine" i kolku samo dobro izglease...wasted money....dodeka hulk 2 e prepoln akcija, dobri sceni, efektite se out of this world. listata ide vaka bez nekoj poseben redosled:
Steel - go imase pred nekoe vreme na a1 i bese toa bas toa sto mi teknuva odkoga go gledav porano, OCAJ
Elektra - ni likot e nesto posebno, a filmot e 2 pati polos od toa
Swamp Thing - just bad
Superman Returns - sakav da go sakam filmov (ima logika neli
)....dobar kasting, sceni i efekti. ali za zal filmov ne valja pa i milion pati da go gleam
Ang Lee's Hulk - leeeleeeee kolku samo IQ izgubiv za vreme na gleanje na filmov OMG....katastrofa poloso ne mozelo da bide
Catwoman - pocnuvam od kostimot, zavrsuvam so grdata (vo filmov) Sharon Stone
Man Thing - Swamp Thing ekvivalent
Spawn - kolku li samo mcfarlane posle gledanjeto na filmot si ja maval glavata u zid ali onaka zustro?
Watchmen - ne da ne go dolovi stripot tuku cudno e kako mozese da bide tolku dosaden
Batman & Robin - se' mislam deka schufaker bil so idea: jas sum gay, i batman ke go napraam gay i ke go unistam serijalot da ne mozat vise nikad da go vratat nazad.....neli?