![](./styles/avalon/theme/images/spacer.gif) |
|
It is currently 12 Feb 2025, 19:29
|
Author |
Message |
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 14:37 Posts: 9468 Location: Градо на крушите.
::
|
Нигде не се појави Станис, намерно мислам дека го чуваат за втора, ама затоа го убија од оговарање ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Од муабетите за него, одвај чекам да го гледам ликов, особено ако Џерард Батлер е ѕвер ко во 300...
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
22 Jun 2011, 08:51 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
|
Stanis go nemase vo prvata sezona poso go nema ni vo prvata kniga. Inache iako sum fan na GButler mene ich ne me bendisuva za Stanis.
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
22 Jun 2011, 09:05 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Бутлер е фан-препорачан,не е официјално Станис,а мене ако ме прашвате и не е Станис.....
И да-во првата книга го нема.
_________________ ејм фор д бушес!
|
22 Jun 2011, 09:20 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
Joined: 23 Jan 2009, 08:13 Posts: 15550 Location: Skopje, Macedonia
|
да, дури во втората книга се јавува а јас, станис го гледам како средина помеѓу Роберт и Ренли
_________________ Ова погоре напишаното е мое мислење и јас стојам позади него!
|
22 Jun 2011, 09:22 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Станис е улаф.
|
22 Jun 2011, 09:31 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
|
That's why we love him. ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
22 Jun 2011, 09:42 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Улавиот и намќорестиот дел Батлер би ги извадил скроз, за ќељавиот дел едино не знам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Плус, ако е муабетот дека Станис е ладнокрвно, крвожедно, немилосрдно копиле и хардкор војсководец/војник (со други зборови, полуда и поопасна верзија на Леонидас), ондак јасно ми е зошто некои од фановите би го препорачале Џерардчо. Чоекот си поеба перцепција со сите оние холивудски романтични комедии и слични срања (таму се парите), ама мене пак најсоодветна улога за него ми е таа од 300. Дет биинг сед, не велам дека Батлер е најдобриот избор за конкретниов лик бидејќи ја немам чепнато втората книга, најверојатно не е, плус не верувам дека една пропер филмска ѕвезда ко што е он во моментов би се префрлила од филм на ТВ толку лесно, да не спомињам што ако одвај имаа пари за Шон Бин, тогаш за овој па ич ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
_________________ Don't Damn Me When I Speak A Piece Of My Mind, Cause Silence Isn't Golden When I'm Holding It Inside...
|
22 Jun 2011, 13:05 |
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
Joined: 02 Feb 2009, 01:58 Posts: 8775 Location: The Realm of Kapištec
|
Ништо чудно да стават по некоја ѕведа на секоја сезона, зависно од книгите. Според реакцииве на луѓево овде значи Станис е битен лик даље и ќе дојде добра замена за Старк ко централен лик. Ѕвезда од рангот на Батлер таман ќе дојде за на постер. А поише од еден А листер у сезона не можат ни HBO ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) шо вика Тетоецот кујзнае колку ги коштал Шон Бин
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
22 Jun 2011, 13:23 |
|
KRALe
Зен Мастер Форумџија
|
Изгледана 10та епизода, и заокружена 1ва сезона. Нестрплив сум , па ОЧИГЛЕДНО ќе си ги читам книгите...
_________________ 3 работи за успех во животот: 1. Биди позитивен. 2. Никогаш не кажувај се што знаеш.
|
22 Jun 2011, 13:29 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Шон Бин па си ебало матер од скап....последно време сними 79 филмој од ф до ш категорија.....ама во кастингоф изгледа најскап им е ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) А за Станис......гледам фанојте тупат за MARK STRONG......мене ми е баш ок......ама ке видиме ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) Не е до нас.
|
22 Jun 2011, 13:42 |
|
Tet0eC
Зен Мастер Форумџија
|
Не е до нас, ама нешто да се прави муабет ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Инаку, Марк Стронг мислим дека е уште подобар избор, барем што се creepy bastard аспектот тиче, иако цела кариера некако ја исфура на главна споредна улога, никогаш на главна (ова во контекст ако Станис треба да е централен лик во втора ко Старк во прва, за што ваљда ќе не’ едуцираат овие кои ја прочитале втората книга)...
|
22 Jun 2011, 13:45 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
taman e Mark. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
|
22 Jun 2011, 13:47 |
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
|
Mark Strong bi bil fenomenalen Stanis. Ali dali kje bide ili ne...kje pochekame da vidime. ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
22 Jun 2011, 14:17 |
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
nema shansa da bidi......ama ko uz muabet......mislam deka imashe info deka onaj crvenijo od BLEJD 2 sho go primi prf e vo igra......zaborajf kako se vika...... VO Blejd 2,vo diskoto,od tie ratnicite sho ke go kasnat prf.....
|
22 Jun 2011, 14:21 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
а ако го стават батлер, па по грешка помисли дека го снима 300 и пак да и се нафрли на кралицата ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ))))) што правиме тогаш?
|
22 Jun 2011, 15:57 |
|
Brian The Dog
Зен Мастер Форумџија
Joined: 02 Feb 2009, 01:58 Posts: 8775 Location: The Realm of Kapištec
|
_________________ We are things that labor under the illusion of having a self, this accretion of sensory experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody when, in fact, everybody's nobody.
|
22 Jun 2011, 16:03 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
Joined: 25 Jan 2009, 23:29 Posts: 7506 Location: Скопје, Македонија
|
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
22 Jun 2011, 17:30 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
|
Чепнав малку втората книга скенот и Станис го нема меѓу ликовите од чии точки на гледиште го следиме развојот на настаните. Едард беше еден од нив во првата книга. Е сега, дали е тоа репер за „важноста“ на ликот, а со тоа и за големината на потенцијалниот актер, не знам...
_________________Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
22 Jun 2011, 17:43 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
|
22 Jun 2011, 17:55 |
|
Meskov
Зен Мастер Форумџија
|
Во план е пак да и седнам на серијата да ја изгледам а здравје боже на одмор да им седнам и на книгите. Иако имав доста негативен став во смисла на однос книга/серија последниве две ме оставија без здив.
_________________ "To be brave in battle proves nothing. Bravery itself proves nothing. A Jedi should be prepared to put aside fear, regret and uncertainty and either fight, run, surrender or die."
|
22 Jun 2011, 19:24 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
поштуем кога некој ќе смени став, надоградување во секој поглед
мешков, имаш пиво за последново
|
22 Jun 2011, 19:49 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
|
|
22 Jun 2011, 20:42 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
и ти сакаш пиво? ај првин исчитај ја книгата ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
22 Jun 2011, 21:58 |
|
Laf
Зен Мастер Форумџија
|
Сакам...
Ќе ја (веќе почнав)...
Last edited by Laf on 22 Jun 2011, 22:04, edited 1 time in total.
|
22 Jun 2011, 22:01 |
|
rastaman
Зен Мастер Форумџија
|
договорено! имаш пиво, одкога ќе ја дочиташ првата книга и изгледаш првата сезона
|
22 Jun 2011, 22:02 |
|
|