Author |
Message |
redbaron
Надежен Луд Научник
|
_________________ "Like you, he believed the dark side could be conquered from within. Such was not to be. The dark side seduced him utterly…and anger became his path!" ―Odan-Urr, warning Ulic Qel-Dro
|
18 May 2009, 19:14 |
|
|
THEMICO
Зен Мастер Форумџија
|
Teshko nas u pichku,abe da rabotime treba be lugje.....ohlele......
_________________ ејм фор д бушес!
|
18 May 2009, 20:30 |
|
|
redbaron
Надежен Луд Научник
|
_________________ "Like you, he believed the dark side could be conquered from within. Such was not to be. The dark side seduced him utterly…and anger became his path!" ―Odan-Urr, warning Ulic Qel-Dro
|
18 May 2009, 23:27 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
::
|
Da ne pisuvam u prethodniot topic. Igrata e Djam! Iako ne sum fan na SF bas ali mene me zarazi. I tamam stignaf setanje po planeti i im vlegov u trag na pederine so trebase da gi najdam, fativ virus i formatirav to PC-to. Instalaciite sejvovite i sve otidoa u ku..c. E posle toa ne mi se igrase se od pocetok. Inace za onie koi imaat vreme za dobra SF RPG, igrava ima moja najvisoka ocena (so u globala ne znaci niso ali ubavo zvuci nali)
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
19 May 2009, 09:27 |
|
|
Stef
Суперхерој Под Стечај
|
a nekoj asalen link ako moze da ja simnam igrava, zaso ja simnav od torrent, se ubavo ja instalirav i koa ja startuvam mi se pojavuva nekoj error: "General Protection Fault" i se gasi.... se utepav od baranje na nekoj fix ama ne najdov.....
20 May 2009, 15:59 |
|
|
redbaron
Надежен Луд Научник
|
|
20 May 2009, 18:09 |
|
|
?TheRiddleR?
Манга Падаван
|
Играва се мислам да ја симнам и изиграм уште откако искочи, ама i have doubts Ај од тие што ја играле, кажете каква е играта? Слична нешто на KOTOR?
_________________ Thor: "Give your orders and ultimatums to those who choose to obey, or are too cowardly to fight, not to me. Or learn again the difference between a God of Thunder and a mortal man in a metal suit"
|
16 Jun 2009, 12:17 |
|
|
redbaron
Надежен Луд Научник
|
|
16 Jun 2009, 17:32 |
|
|
?TheRiddleR?
Манга Падаван
|
Ако викаш така, успут ми потврдуеш дека е слична на KOTOR, worth downloading
_________________ Thor: "Give your orders and ultimatums to those who choose to obey, or are too cowardly to fight, not to me. Or learn again the difference between a God of Thunder and a mortal man in a metal suit"
|
16 Jun 2009, 18:30 |
|
|
talamar
Пензиониран Мрчатор
Joined: 23 Jan 2009, 10:10 Posts: 4689 Location: Skopje, R.Macedonia
::
|
Ne samo so e vredna za download-iranje tuku i e ekstremno zarazna i diverzibilna. Imas takticki napadi kako SWAT, upgrade na oruzja, istrazuvanje na planeti, duri ima i dzvezden sistem (ili planeta bese) so se vika Macedonus (ili taka neso bese). Na nekoi mesta kje te isfrustrira poso kje ti go raznesuvaat mozokot 10-15 puti dodeka ne naucis deka granatite, upgrade-ovite na oruzjata i timskata taktika se neophodni za pobeda. Igrava zasluzuva ocena 10/10 so retko koe RPG go dobiva u mojo tefter. Samo zemi u predvid deka kje treba da simnes patch poso igrava ima edno bagce (kaj star chart-ot koj e neophoden za navigacija od planeta do planeta) osven ova it's clear sailing all the way. Happy gaming.
_________________ Креирајте македонски стрипови. Читајте македонски стрипови. Купувајте (по воља) македонски стрипови.
|
17 Jun 2009, 10:04 |
|
|