МАКСТРИП на Скопје креатива 2013

МАКСТРИП ќе биде дел од годинешниов фестивал „Скопје креатива 2013“
три дневна стрип работилница,
10, 11 и 12 окт,
14-16ч,
кај Универзална сала!
Поќе инфо ТУКА!

Скопје креатива 2013