СИНДРОМ ЏУНИОР!

Здружението „Макстрипови“ со огромно задоволство ви го најавува своето бонус издание

СИНДРОМ Jr

* Иднината на македонскиот стрип ги покажа своите квалитети на бесплатната стрип школа за средношколци.
* 50-тина табли стрип на млади автори, од 13 до 19 години.
* Школата е реализирана со поддршка на град Скопје.

повеќе инфо за школата ОВДЕ а повеќе инфо за магазинот ОВДЕ!

 

синдром џуниор