Tags

Related Posts

Share This

15 БАЛКАНСКА СМОТРА – ЛЕСКОВАЦ 2013

Денеска започнува 15 Балканска смотра на млади стрип автори Лесковац 2013. Повеќе инфо ТУКА!
Во рамките на оваа манифестација ќе се одржи и изложба ” МАКЕДОНСКИОТ СТРИП ДЕНЕС”. Повеќе инфо ТУКА!

Лесковац 2013