Tags

Related Posts

Share This

ИЗЛОЖБА НА СТРИПОВИ И ИЛУСТРАЦИИ НА НИКОЛА ТЕМКОВ – КАФЕ ЛИ

Изложба на стрипови и илустрации на Никола Темков во Кафе Ли на 08.12.2012 во 20 часот.