Tags

Related Posts

Share This

КОНКУРС ЗА ИЛУСТРАЦИЈА

ПОВИК ЗА СТРИП ИЛУСТРАЦИИ по повод 4-ти Ноември, денот на градот Битола!
Сите што се битолчани што живеат во Битола, или што се по потекло од Битола се добредојдени да учествуват со стрип илустрација на тема фантастика, научна фантастика, митови и легенди.