4-ТИ НОВОСАДСКИ СТРИП ВИКЕНД!

Од утре во Нови Сад започнува “Новосадски Стрип Викенд”, на коj ќе присуствуваат голем број гости. Како дел од овој настан ќе има и неколку изложби, проекции, презентации на дела и мали концерти.

Повеќе може да прочитате ТУКА.

11.11.2010

11.11.2010