FANTASY ART, SCIENCE FICTION, MYTHS & LEGENDS во Битола

Изложба на илустрации на тема
ФАНТАСТИКА – НАУЧНА ФАНТАСТИКА – МИТОВИ И ЛЕГЕНДИ

САБОТА 23 АВГУСТ
20.30
ФОАЈЕ НА ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА!

Повеќе информации ТУКА!

изложба на илустрации