Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио!

Стрип колумна на Krale

Повратак Супермајка – Дел ПЕТ-ТИ: Не сме ни до половина!

“….и факинг успева да им кидне – демек, лапнал капсула со отров, и овие, лошковците, наместо да го проверат „лешот“ (очигледно, тоа е ексклузивно право само на Заги да проверува, докажано во претходниот дел, со змијата…) трчаат сите (групно бе! Монтипајтоновци!) по доктор, и овој Крмаков, нормално и по сценарио, е спринтер на 100 метри, и ….”

Цела колумна ТУКА, а коментарите на истата ТУКА!

Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио