Tags

Related Posts

Share This

Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио

Нова колумна на KRALe. Овој пат тоа е рецензија на специјалниот број 8 на Zagor “Smrtonosni Kamen“. Прочитајте ја колумната ТУКА а коментирајте ја ТУКА.