Авантурите на ДвоцеФката и Дебелио

Стрип колумна на Крале.

” Генерално, во овие страници не им цветаат Љубичици у врскава на нашите двајца јунаци.
Морам да признаам дека во неколку наврати Дебелото сочно* (*по стандарди на Фери) го опцу овој Флекавиот. На страна 91 и страна 113, ама не сакам да бидам издајца….”

Цела колумна ТУКА а коментарите на истата ТУКА!

двоцефката и дебелиот