Tags

Related Posts

Share This

КОЛУМНА: СТРИП И СЕ Е МОЖНО

Искрено ми е малку тешко да започнам со новава колумна, по сите работи кои се случија последниве денови со Стрип салонот во Велес и немањето апсолутно никаква реакција од одговорните луѓе таму ( а сум сигурен дека ја имаат прочитано колумната) едноставно се разочарав, се разочарав во смисла на тоа како некои луѓе една прекрасна работа како што е стрипот можат да ја претворат во оној примарен, основен инстинкт на човекот пари и само пари, ништо повеќе од тоа!!!

Повеќе инфо ТУКА.

Текстот е превземен од ТУКА.