Tags

Related Posts

Share This

ЧАС 7 – ДЕЛ 2

Веќе сте ја раскажале приказната, останува да ја затворите. Тука треба повторно да си ги поставите прашањата : каква емоција сакам да пробудам кај гледачот, дали сакам да филмот да заврши со насмевка или со солза, со чувство на исполнетост или пак вкус на горчина, дали крајот ќе биде отворен или затворен, односно дали сакам да завршам со исказ или со прашање?

Повеќе може да прочитате ТУКА.

Коментари може да оставате ТУКА.